Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” – Oletko nähnyt tätä autoa? - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” – Oletko nähnyt tätä autoa?

Poliisi etsii taksiyrittäjä Nina Syrjäläistä ja tämän tilataksia.

13.1. 13:27

Mikkelin Ristiinassa taksiyritystä pyörittävä Nina Syrjäläinen katosi tilataksinsa kanssa tiistaina illalla. Viimeisin näköhavainto hänestä on iltakuuden tienoilla Ristiinan keskustassa.

– Huoli on suuri meillä kaikilla, taksiyrityksen Facebook-sivuilla kirjoitetaan.

Taksiyrityksen Facebook-päivityksen mukaan Ninalla oli kadotessaan oletettavasti työvaatteet, eli musta takki, jonka selässä lukee Nina's Erikoistaksipalvelut. Hänellä oli mahdollisesti myös mustat farkut, jonka toisessa takataskussa oli yhtiön NS-logo. Kadonneen auton rekisterinumero on SNS-438.

Poliisi etsii naista parhaillaan. Ainakaan toistaiseksi ei ole vielä siitä, että asiassa olisi syytä epäillä rikosta. Poliisi pyytää ilmoittamaan näköhavainnoista yleiseen hätänumeroon 112.

– Yritämme etsiä, missä hän on.

– Jos on havaintoja tiistaina iltakuuden jälkeen tästä autosta tai henkilöstä, olemme niistä kiinnostuneita ja saa ilmoitella, rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Timo Häkkinen sanoo Itä-Suomen poliisista.

Mikkelin Ristiinassa taksiyritystä pyörittävä Nina Syrjäläinen katosi tilataksinsa kanssa tiistaina illalla.­

Ristiinan yrittäjät palkitsivat Ninan taksiyrityksen viime vuoden yrityksenä. Yrityksellä tulee tänä keväänä 11 vuotta täyteen.

Nina kertoi Ristiinalainen-lehden haastattelussa viime vuonna, että hänellä on ollut mahdollisuus tutustua monenlaisiin asiakkaisiin, aina multimiljonääreistä vakavasti sairaisiin sekä koululaisista humalaisiin.

– Välillä aina joku kysyy, että eikö sinua pelota esimerkiksi humalaiset. Tietenkään tässäkään työssä ei aina olla pelkästään hymyssä suin mutta kun itse on hyvällä asenteella, niin se usein auttaa, Nina kertoi lehden haastattelussa.

Korjattu kello 14.10. Viimeinen havainto Ninasta on tiistaina, eikä maanantaina, kuten jutussa alunperin kirjoitettiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?