Li Anderssonin lapsi syntyi: ”Maailman ihanin olento saapui” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Li Anderssonin lapsi syntyi: ”Maailman ihanin olento saapui”

Li Andersson julkaisi kuvan itsestään ja lapsesta sosiaalisessa mediassa.

7.1. 11:42

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson on saanut tyttären.

– Maailman ihanin olento saapui tällä viikolla maailmaan, vaikka hän itse ehkä olisi jatkanut turvallisessa kokohoidossa kohdussa. Mutta nyt hän on täällä, ja me olemme maailman onnellisimmat, Andersson kirjoittaa Instagramissa ja Facebookissa viitaten itseensä ja puolisoonsa Juha Pursiaiseen.

Andersson käyttää ruotsinkielisessä päivityksessään lapsesta muotoa hon, mikä paljastaa lapsen sukupuolen. Andersson halusi pitää ennakkoon salaisuutena, tietävätkö vanhemmat lapsen sukupuolen ennalta.

Andersson palaa vanhempainvapaalta opetusministeriksi ja hallitusviisikon jäseneksi kesällä. Andersson kertoi IS:lle joulukuussa pystyvänsä hyvin irtautumaan politiikasta väliaikaisesti.

– On niin iloinen ja kiva syy jäädä hetkeksi pois, eikä se siksi tunnu yhtään haikealta. Pidän tärkeänä, että politiikassakin on tilaa yhdistää omaan henkilökohtaiseen elämään ja ammattiin liittyviä unelmia.

Andersson paljasti saaneensa pääministeri Sanna Marinilta (sd) lahjaksi pienen valkoisen pupun. Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk) toimitti Anderssonille Kaarlo-poikansa vauva-ajan vaatteita ja lämpöpussukan vaunuihin.

– Kassillinen tavaroita tuli jo. Kaikista pienimpiä vaatteita ei käytetä pitkään, joten tuntuu turhalta hankkia hirveästi uutta. Olen hankkinut Annikan lapsille kiitokseksi muutaman joululahjakirjan, Andersson kertoi joulukuussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?