HS: Iris Flinkkilä perusti Onlyfans-tilin, jolla hän rahoittaa myös vaali­kampanjaansa: ”Ihmiset tulevat katsomaan sinne mun alusvaatekuvia”

Iris Flinkkilän Onlyfans-tili nousi hetkessä Suomen suosituimpien joukkoon.

16.12.2020 14:47

Tulevissa kuntavaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon pyrkivä Iris Flinkkilä (vihr) on perustanut kuluvan vuoden lokakuussa Onlyfans-tilin, josta saatavien tulojen turvin hän rahoittaa vaalikampanjaansa, uutisoi Helsingin Sanomat.

Onlyfans on maksullinen sivusto, johon kirjautuvat pystyvät näkemään rekisteröityneiden käyttäjien itsestään lataamaa kuva- ja videomateriaalia. Sivustolla ei ole sisältörajoituksia ja suuri osa sen sisällöstä on aikuisviihdettä.

Helsingin Sanomien mukaan Iris Flinkkilän Onlyfans-tili nousi kuukaudessa Suomen suosituimpien joukkoon. Flinkkilä luonnehtii HS:ssa palveluun lataamaansa sisältöä ”kotitekoiseksi pin up -materiaaliksi”.

– Ihmiset tulevat katsomaan sinne mun alusvaatekuvia.

Iris Flinkkilä nousi julkisuuteen, kun vihreiden entisen puheenjohtajan Touko Aallon aviopuoliso jätti avioerohakemuksen elokuussa 2017. Aalto myönsi avioerouutisen jälkeen, että hänellä on suhde vihreiden nuorisojärjestössä toimineeseen Flinkkilään. Aalto ja Flinkkilä muuttivat yhteen kesällä 2018, mutta erosivat maaliskuussa 2019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?