Henkilöauton ja kuorma-auton kolari Hämeenlinnassa valtatiellä 10 – kaksi sairaalaan, henkilöauton kuljettaja selvisi vammoitta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Henkilöauton ja kuorma-auton kolari Hämeenlinnassa valtatiellä 10 – kaksi sairaalaan, henkilöauton kuljettaja selvisi vammoitta

Onnettomuuspaikalla on toinen kaista suljettu raivaustöiden ajan. Pelastulaitos ohjaa liikennettä.

29.11.2020 11:00

Hämeenlinnassa Valtatiellä 10 tapahtui sunnuntaiaamuna henkilöauton ja kuorma-auton välinen törmäys Tuuloksentien ja Karhukorventien risteyksessä.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Paavo Löyttyniemen mukaan onnettomuudessa loukkaantui kaksi henkilöä. Toinen loukkaantuneista on kuorma-auton kuljettaja ja toinen henkilöauton apukuljettaja. Loukkaantuneet on toimitettu jatkohoitoon. Henkilöauton kuljettaja selvisi onnettomuudesta vammoitta.

Poliisi tutkii onnettomuuden syitä. Löyttyniemen arvion mukaan toinen onnettomuudessa osallisena olleista autoista on tullut Karhukorventieltä aikeinaan liittyä Tuuloksentielle. Sitä, kumpi autoista, ei Löyttyniemi osaa sanoa.

– Molemmat ovat ajautuneet samaan ojaan. Vaikea tässä vaiheessa arvioida, Löyttyniemi sanoo.

Löyttyniemen mukaan molemmat autot vaurioituvat onnettomuudessa lunastuskuntoon.

– Molemmista on nokat aika lytyssä. Ajokelvottomaksi menee molemmat.

Tuuloksentien toinen ajokaista on edelleen suljettuna. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä ja raivaa onnettomuuspaikkaa. Löyttyniemen mukaan liikenne on ollut vähäistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?