Matkailuauto syttyi tulee ABC:n pihassa – pelastuslaitos kiittelee huuto­kauppa­keskus Turengin meklarin toimintaa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Matkailuauto syttyi tulee ABC:n pihassa – pelastuslaitos kiittelee huuto­kauppa­keskus Turengin meklarin toimintaa

Huoltoasemalla ollut väki auttoi kuljettajaa sammutuksessa.

Auto paloi pahasti, mutta henkilövahinkoja ei silti tullut.­

25.11.2020 12:15

Matkailuauto syttyi tulee Riihimäen ABC:n pihassa keskiviikkona.

– Olin matkalla autolla kohti Helsinkiä. Pysähdyin hetkeksi noin kello 9.30 Riihimäen ABC:n pihaan, kun huomasin, että auto alkoi palaa, Huutokauppakeskus Turengin Petteri Vuorinen kertoo Ilta-Sanomille.

Hän oli autossa yksin. Vuorinen kiittelee, miten auliisti kahvilassa olleet muut kuljettajat auttoivat häntä sammutuksessa ja vahinkojen välttämisestä.

Hän uskoo, että auto meni lunastuskuntoon.

– Tyhjensimme varmaan 13 käsisammutinta, jotta saimme paloa hillityksi. Pystyimme pelastamaan sisällä olleet arvokkaat Cartierit ja muut tavarat, joita olin viemässä näytölle. Tulipahan testattua samalla, ettei koronan varalta pitämäni kasvomaski auta paljon tulipalon savua vastaan.

Pelastuslaitos: Hyvin toimittu

– Paikalla ollut väki toimi hienosti, sillä matkailuauto oli noin viiden metrin päässä rakennuksesta eikä palo päässyt leviämään, Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Pasi Lamminaho kertoo palopaikalta.

Hänen mukaansa palo sai alkunsa takana olleesta moottoritilasta.

– Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja ja olemme nyt jo tulipalon jälkitöitä tekemässä ja estämässä lisävahinkojen syntyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?