Sanna, 45, löysi koronasyksynä harrastuksen, joka antaa taivaallisen fyysisen olon ja piristysruiskeen arkeen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sanna, 45, löysi koronasyksynä harrastuksen, joka antaa taivaallisen fyysisen olon ja piristysruiskeen arkeen

Ilta-Sanomien #arkeenvaloa-kampanja kehottaa meitä kaikkia etsimään iloa ja hyvinvointia tuottavia pieniä asioita arjessa ja jakamaan ne muille.

24.11.2020 7:00

Tällaisen viestin lähetti Sanna. Lue muita saamiamme arjen vinkkejä jutun lopusta!

Aloitin monen vuoden harkinnan jälkeen talviuintiharrastuksen koronasyksynä. Etenkin saunapäivät ovat etätyöläiselle viikon kohokohtia, vaikka välillä pikapulahdus luonnonvedessä on korvannut myös lounastauon.

Hyinen vesi, kuumat löylyt, upea kuu veden yllä ja rupattelu lauteilla muiden uimarien kanssa yleensä jostain ihan muusta kuin koronasta antavat piristysruiskeen arkeen. Jälkikäteen myös fyysinen olotila on taivaallinen ja paluu kotikoloon villasukat jalassa maistuu taas hyvälle.

Sanna, 45

Sannan lähettämä kuva talviuintipaikalta. Täällä mieli ja keho virkistyvät!­

Lähetä vinkki! Mistä asioista sinä olet ammentanut valoa arkeen? Voit kertoa vinkkisi sähköpostiosoitteeseen arkeenvaloa@iltasanomat.fi. Voit laittaa mukaan myös valokuvan tai lyhyen videon tilanteesta. Voit halutessasi esiintyä nimimerkillä.

Tällaisia vinkkejä olemme jo saaneet:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?