Jyväskylässä kahden nuoren kuolemaan johtaneesta kolarista uutta tietoa – moottori­pyörä oli ohitellut juuri ennen törmäystä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Jyväskylässä kahden nuoren kuolemaan johtaneesta kolarista uutta tietoa – moottori­pyörä oli ohitellut juuri ennen törmäystä

Jyväskylässä tapahtui lauantaiyönä kolari, jossa kuoli kaksi alaikäistä paikkakuntalaista poikaa. Jutun tutkinta on edennyt.

16.11.2020 17:30

Jyväskylässä tapahtui myöhään lauantaina onnettomuus, jossa moottoripyörä ja henkilöauto törmäsivät. Poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että jutun tutkinta on edennyt.

Onnettomuudessa kuoli kaksi alaikäistä paikkakuntalaista poikaa. Pojat olivat moottoripyörän kuljettaja ja kyydissään ollut matkustaja.

– Olemme kuulleet todistajia. Tässä vaiheessa molempien ajoneuvojen kuljettajia epäillään rikoksesta. Tällaisissa tapauksissa emme ota ennakkoon kantaa siihen, onko jompikumpi kokonaan tai osittain syyllinen, jutun tutkinnanjohtaja, Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Olavi Saunamäki kertoo Ilta-Sanomille.

Nyt on Saunamäen mukaan menossa lisäksi ajoneuvojen tekninen tutkinta.

Tapahtumien kulku alkaa myös täsmentyä, vaikka tapahtumilla ei ollut silminnäkijöitä auton kuljettajan lisäksi.

– Saimme pyytämiämme havaintoja yli 30. Niitä selvitellään nyt. On käynyt ilmi, että moottoripyörä oli ohitellut juuri ennen kolaria, Saunamäki sanoo.

Tieosuudella nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Törmäysjäljistä ja ajoneuvojen vauriosta päätellen törmäys on ollut raju. Päihteillä ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen.

Uusista tiedoista kertoi aiemmin MTV.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?