Jyväskylän onnettomuudessa kuoli kaksi alaikäistä poikaa – näin tapahtumat etenivät - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Jyväskylän onnettomuudessa kuoli kaksi alaikäistä poikaa – näin tapahtumat etenivät

Onnettomuudessa oli kyse henkilöauton ja moottoripyörän törmäyksestä. Moottoripyörä oli motocross-tyyppinen pyörä, jota ei oltu rekisteröity.

15.11. 10:23 | Päivitetty 15.11. 13:41

Jyväskylässä myöhään lauantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli kaksi alaikäistä paikkakuntalaista poikaa.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Timo Hänninen vahvistaa asian Ilta-Sanomille.

Onnettomuudessa oli kyse henkilöauton ja moottoripyörän törmäyksestä. Kuolleet alaikäiset pojat olivat moottoripyörän kuljettaja ja hänen kyydissään ollut matkustaja. Henkilöautoa kuljettanut paikkakuntalainen mies selvisi ilman fyysisiä vammoja.

Onnettomuus tapahtui Jyskässä Vaajakoskentien ja Järveläntien risteyksessä kello 23.05. Vaajakosken suunnasta tullut moottoripyöräilijä törmäsi vastaan tulleen henkilöauton oikeaan kylkeen. Autoilija oli kääntymässä Järveläntielle.

Hännisen mukaan moottoripyörä oli motocross-tyyppinen pyörä, jota ei ollut rekisteröity. Hänninen kertoo, että tämän hetken tietojen perusteella pyörässä ei ollut toimivia ajovaloja.

Tieosuudella nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Hännisen mukaan törmäysjäljistä ja ajoneuvojen vauriosta päätellen törmäys on ollut raju. Päihteillä ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen.

Tutkinta jatkuu kuulusteluilla ja teknisillä tutkimuksilla. Muun muassa ajonopeuksia törmäyksen aikaan selvitetään.

Tämän hetken tietojen mukaan törmäyksellä ei ole ollut ulkopuolisia silminnäkijöitä.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen palomestari Tomi Jousmäki kertoi aiemmin STT:lle, ettei tapahtumahetkellä ole hänen käsityksensä mukaan ollut erityisiä ongelmia ajo-olosuhteissa.

– Ihan normaali keli pitäisi olla, että ei sen suhteen pitäisi olla ongelmia ollut, Jousmäki kertoi STT:lle kolmen jälkeen aamuyöllä.

Myös Jousmäki kuvaili onnettomuutta varsin vakavaksi. Palomestarin mukaan hälytys liikenneonnettomuudesta tuli puolenyön aikoihin.

Onnettomuudessa kuolleista kertoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?