Suomessa todettu 178 uutta korona­tartuntaa – katso kunta­kohtainen tilanne

Tartuntoja on kahden viikon aikana raportoitu vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

1.11.2020 11:48 | Päivitetty 1.11.2020 15:14

Suomessa on todettu 178 uutta koronatartuntaa, kertoo THL.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 867 tartuntaa, mikä on 19 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on Suomessa raportoitu 16 291.

Eniten uusia koronatartuntoja todettiin Helsingissä, kaikkiaan 45 kappaletta. Espoossa uusia tartuntoja löytyi 38, Vantaalla 22, Oulussa 10 ja Kouvolassa 10. Viisi uutta tartuntaa vahvistettiin Kuopiossa ja neljä Kirkkonummella, Lappeenrannassa ja Turussa. Järvenpäässä, Kempeleellä ja Salossa vahvistettiin kussakin kolme tartuntaa.

Keravalta, Sipoosta, Torniosta ja Tuusulasta löydettiin kaksi uutta tartuntaa. Lisäksi Forssasta, Hyvinkäältä, Hämeenlinnasta, Iistä, Imatralta, Karkkilasta, Kauniaisista, Kruunupyystä, Lieksasta, Luodosta, Nivalasta, Nurmijärveltä, Raahesta, Raisiosta, Riihimäeltä, Siikajoelta, Vaasasta ja Vihdistä löytyi kustakin yksi uusi tartunta. Yhdestä tartunnasta ei ole saatavilla kuntatietoa.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyviä kuolemia oli raportoitu perjantaihin mennessä 358. Sairaalahoidossa oli perjantain tietojen mukaan 58 ihmistä, joista 10 tehohoidossa.

Sairaanhoitopiirit raportoivat tautiin liittyvät kuolemat ja sairaalahoidossa olevien potilaiden määrän maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?