14-vuotias poika hakattiin tajuttomaksi koulun pihalla Vantaalla – tapahtumat tallentuivat valvonta­kameraan

Koulun pihalla ollut toisen koulun oppilas löi 14-vuotiasta poikaa kasvoihin. Poika oli kaatunut iskun voimasta maahan, jonka jälkeen tekijä oli potkinut häntä.

Vantaan Havukosken koulun pihalla on tapahtuneen nuorten välisen yhteenoton seurauksena 14-vuotias poika on menettänyt tajuntansa.

| Päivitetty

Vantaan Havukosken koulun pihalla on 11. syyskuuta iltapäivällä tapahtunut nuorten välinen yhteenotto, jonka seurauksena 14-vuotias poika on menettänyt tajuntansa.

Tapaus on eri kuin paljon uutisoitu Vantaan Kytöpuiston koululla tapahtunut 11-vuotiaan pojan pahoinpitely, joka tapahtui 15. syyskuuta.

Epäilty tekijä on toisen koulun oppilas ja uhri 14-vuotias poika. Epäilty löi poikaa kasvoihin, jonka seurauksena hän kaatui maahan. Tämän jälkeen epäilty jatkoi pahoinpitelyä potkimalla.

Poika menetti tilanteessa tajuntansa. Kouluajan ulkopuolella sattuneella tapauksella on silminnäkijöitä ja tilanne tallentui myös koulun valvontakameraan.

Paikalla olleet sivulliset hakivat opettajan apuun, mutta poliisia tai ambulanssia paikalle ei kutsuttu, vaan asia tuli poliisin tietoon myöhemmin. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen MTV Uutisten mukaan poika palasi omatoimisesti kotiinsa, mutta käyttäytyi sekavasti.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Timo Luoto Itä-Uudenmaan poliisista kertoo MTV Uutisille, että tapausta tutkintaan törkeänä pahoinpitelynä siitä huolimatta, että teossa ei ole käytetty teräasetta tai erillistä astaloa. Luodon mukaan epäilty tekijä on rikosoikeudellisesti vastuullinen eli yli 15-vuotias.

Tapaus vahvistettiin IS:lle Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta. IS ei tavoittanut tutkinnanjohtaja Luotoa kommentoimaan asiaa maanantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?