Suomessa kaksi uutta korona­kuolemaa ja 66 uutta tartuntaa – katso tautitilanne eri kunnissa

Suomessa on todettu vuorokauden aikana 66 uutta koronavirus­tartuntaa. Yhteensä tapauksia on Suomessa tänä vuonna todettu 9 046.

21.9.2020 11:55 | Päivitetty 21.9.2020 13:47

Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 330 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kahden viime viikon aikana on todettu 719 tartuntaa. Sitä edellisellä 14 päivän jaksolla todettiin 389 tartuntaa. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana tapauksia oli 419, mikä on 119 enemmän kuin edeltävän seitsemän vuorokauden tapaukset.

Suomessa on myös raportoitu kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta, kertoo THL. Sairaalahoidossa on kolme uutta potilasta. Kaikkiaan sairaalahoidossa on 19 koronapotilasta.

Tartuntoja yliopistoissa

Mikkelissä Aalto-yliopiston opiskelijoilla on todettu koronatartuntoja, yliopisto kertoo tiedotteessaan.

Kauppakorkeakoulun Mikkelin kandidaattiohjelman ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijat siirtyvät tartuntojen vuoksi etäopetukseen kahden viikon ajaksi. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) alueella on todettu yhteensä 13 tartuntaa. Pääosa tartunnoista on opiskelijoiden keskuudessa.

Myös Jyväskylän yliopistossa on todettu koronatartunta, yliopisto tiedottaa. Tartunta todettiin yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijalla. Koronapositiivinen ihminen, 14 opiskelijaa ja kaksi henkilökunnan jäsentä on määrätty karanteeniin tapauksen takia. Viranomaiset ovat tavoittaneet kaikki altistuneet ihmiset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?