Neljä nuorta ahtautui traktoriin yöajelulle Teuvalla – päätyivät katolleen suoralla tiellä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Neljä nuorta ahtautui traktoriin yöajelulle Teuvalla – päätyivät katolleen suoralla tiellä

Poliisi tutkii onnettomuutta muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Neljä alaikäistä henkilöä loukkaantui lievästi Teuvalla myöhään perjantai-iltana tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa.­

19.9. 14:20

Pohjanmaan poliisilaitos tutkii Teuvalla myöhään perjantai-iltana tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jonka seurauksena neljä alaikäistä henkilöä loukkaantui lievästi.

Päivystävä rikoskomisario Eero Välimäki kertoo Ilta-Sanomille, että onnettomuus tapahtui noin puoli kahdeltatoista suoralla tiellä. Olosuhteet olivat hyvät, vaikkakin oli pimeää. Välimäen mukaan tie oli kuiva.

– Traktori meni suoralla tiellä katolleen ojaan jostakin syystä, jota ei vielä tiedetä. Se on vielä hämärän peitossa, hän sanoo.

– Siinä se onkin se mystiikka, että miten traktori on saatu menemään nurin suoralta tieltä. Kuljettajan keskittyminen on voinut olla väärissä asioissa.

Traktorin kyydissä olleet neljä 15–17 -vuotiaat nuoret selvisivät onnettomuudesta lievillä, pintapuolisilla vammoilla.

– Kuhmuja, haavoja ja kipua. Tällä perusteella voisi ajatella, että se on kaatunut aika hiljaisessa vauhdissa, Välimäki sanoo.

Poliisi tutkii tapausta muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Nimikkeitä on mahdollisesti muitakin, muta asia selviää tutkinnan edetessä, Välimäki sanoo. Hän ei ota kantaa siihen, liittyykö tapaukseen päihteiden käyttöä.

– Kuulusteluissa ja tutkinnassa selviää, mikä se tilanne traktorin sisällä on ollut. Kaikkia osallisia ei ole vielä päästy kuulemaan.

– Se, mikä minua hämmästyttää, on se, että traktorin sisällä oli noin monta henkeä. En osaa sanoa onko istumapaikkoja ollut, mutta kun katson traktorin mallia, niin epäilen ettei ole.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?