Aamulla palanut Mäntsälän maalikauppa on taas liekeissä: ”Tilanne on siellä parhaillaan käynnissä”

Kaksikerroksisen maalikauppa RTV:n sisätiloissa syttyi tulipalo Mäntsälässä tiistaina. Tulipalo sammutettiin, mutta sama rakennus syttyi palamaan uudelleen iltapäivällä.

Mäntsälän liikekiinteistö syttyi uudelleen palamaan tiistaina.

1.9.2020 14:21

Pelastuslaitos sammutti tiistaina liikekiinteistön tulipalon Mäntsälässä. Nyt on sama talo on syttynyt uudelleen palamaan.

– Tilanne on siellä parhaillaan käynnissä ja pelastuslaitos on paikalla, Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kerrotaan Ilta-Sanomille.

Liikekiinteistön palo työllistää Mäntsälän pelastuslaitosta.

Näin tapahtumat etenivät aamupäivällä

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai tiistaiaamuna kello 7.05 hälytyksen suuresta tulipalosta. Tulipalo saatiin sammumaan aamupäivällä.

– Kyseessä oli liikekiinteistön tulipalo. Kaksikerroksisen maalikauppa RTV:n sisätiloissa syttyi tulipalo Lahdentiellä. Kiinteistössä oli muitakin liikkeitä. Tuhannen neliön liikekiinteistön toinen kerros kärsi mittavat savu- ja vesivahingot, Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juha Gröhn kertoi Ilta-Sanomille aamupäivällä.

Paloa oli aamupäivällä sammuttamassa 13 pelastuslaitoksen yksikköä. Lisäksi paikalla oli yksi ensihoidon ja yksi poliisin yksikkö

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?