Teuvo Hakkaraisen ja hondurasilaisen Stephanien, 28, rakkaustarina päättyi – näin Hakkarainen kertoo eron syistä: ”Huijari mikä huijari”

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen (ps) kertoo, että suhde hondurasilaiskaunottareen päättyi jo kesäkuussa hänen aloitteestaan.

IS kertoi Teuvo Hakkaraisen ja Stephanie Orantesin suhteesta helmikuussa. Pariskunta on sittemmin eronnut. – Hän pyysi koko ajan rahaa, Hakkarainen sanoo.

29.8.2020 9:19

Teuvo Hakkaraisen, 60, ja hondurasilaisen Stephanie Orantesin, 28, kihlaus ja rakkaustarina päättyi jo kesäkuun alussa, Hakkarainen kertoo Ilta-Sanomille.

– Minä päätin kihlauksen jo ajat sitten. Siihen vaikutti lähinnä hänen käytöksensä. Hän pyysi koko ajan rahaa, Hakkarainen sanoo.

Kuluvalla viikolla Orantes sanoi Seiskan haastattelussa suhteen päättyneen muun muassa Hakkaraisen alkoholinkäytön vuoksi. Hakkaraisen mukaan nainen antoi haastattelun sen jälkeen, kun hän ei suostunut lähettämään Orantesille lisää rahaa.

– Vielä viime viikolla hän laittoi viestin, että ’rakas, laita tuhat euroa rahaa’, Hakkarainen kuvailee.

Europarlamentaarikko kertoo, että hänen ystävänsä San Pedro Sulassa ovat ottaneet selvää Orantesin taustoista. Suhde alkoi rakoilla, kun ystävät alkoivat varoitella Hakkaraista siitä, että Orantes juhlii koko ajan kaupungin yöelämässä.

– Hänen kannattaisi katella omaa alkoholinkäyttöään. Hän ei ole koskaan ollut missään työssä, eikä ole koskaan tehnyt yhtään mitään.

Pariskunnan alkuperäinen suunnitelma oli, että nuori nainen muuttaa Suomeen syksyllä. Hakkarainen kertoo kuitenkin viheltäneensä pelin poikki, kun alkoi saada epäilyttäviä viestejä naisen käytöksestä Hondurasissa.

– Sain kavereilta viestejä, että hän bailaa koko ajan.

Rahareikiä Orantesilla oli paljon, Hakkarainen sanoo.

– Hän pyysi rahaa muun muassa vuokriin ja elämiseen. Kai hänellä on nytkin siellä joku elättäjä.

Europarlamentaarikko aikoo vielä mennä Hondurasiin hakemaan ex-morsiamelleen antamaansa arvokasta kihlasormusta. Vielä tämä ei ole suostunut antamaan sormusta takaisin, viitasaarelaispoliitikko harmittelee.

– Pyysin sormusta takaisin jo kesäkuun alussa, mutta hän ole palauttanut sitä. Hän on varmaan myynyt sen.

Hakkarainen naurahtaa, että Orantes sopisi hyvin näyttelijäksi Hollywoodiin.

– Huijari mikä huijari. Täytyy hattua nostaa, että taitava hän on alallaan.

Loppujen lopuksi Teuvo Hakkarainen on tyytyväinen, että kaunottaren todellinen luonne paljastui varhain. Hän sanoo ymmärtävänsä, että Latinalaisessa Amerikassa naiset odottavat miehen elättävän perheen.

– Olisin ollut valmis elättämään hänet, jos en olisi saanut sellaista viestiä kavereilta, että hän bailaa minun rahoillani.

Orantes ja Hakkarainen puhuivat keskenään espanjaa. Muita kieliä hondurasilaisnainen ei osannut, Hakkarainen kertoo. Hän on itse oppinut espanjaa työmatkoillaan Väli-Amerikassa.

– En ole erikseen opiskellut espanjaa. Käytäntö opettaa minua parhaiten joka asiassa. Kielen tankkaamisesta ei oikein tule mitään.

Europarlamentaarikko sanoo olevansa nyt tyytyväinen yksin, eikä etsi tällä haavaa uutta rakkautta.

– Nyt elämä on jo iltapäivän puolella ja alamäkeä.

Hän aikoo lähteä maanantaina Brysseliin ja on ollut viime päivät kuivilla. Hakkarainen myöntää, että elokuussa alkoholia on kulunut jonkun verran.

– Lomalla otin. Aikaisemmin en ottanut mitään. Elokuussa soiteltiin Stephanien kanssa ja silloin taisin olla vähän hiprakassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?