Mies huusi ravintolassa "Bingo!" – alkoi tapahtumaketju, joka johti pysty­painiin ja hätäkeskus­päivystäjän solvaamiseen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Mies huusi ravintolassa "Bingo!" – alkoi tapahtumaketju, joka johti pysty­painiin ja hätäkeskus­päivystäjän solvaamiseen

Poliisi ei havainnut pahoinpidellyssä vammoja.

Bingo-pelistä syntynyt riita johti kahden miehen väliseen painiin ravintolassa Vantaalla.­

16.8.2020 13:47

Bingo-pelistä syntynyt riita johti kahden miehen väliseen painiin ravintolassa Vantaalla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Poliisipartio sai lauantaina hätäkeskukselta tehtävän, jossa soittaja oli kertonut, että hänet on pahoinpidelty. Kun hätäkeskukselta kysyttiin lisätietoja, soittaja oli vastannut heille solvauksin ja haistatteluin.

Partio tapasi soittajan ravintolan terassilla seurueensa kanssa. Soittaja kertoi, että vanhempi mies oli käynyt hänen päälleen ja lyönyt häntä ”täysillä nyrkillä päähän”. Poliisi kysyi pahoinpidellyn vammoista, johon hän vastasi, ettei mihinkään satu. Poliisipartio ei myöskään havainnut hänessä mitään vammoja.

Kun soittajalta kysyttiin, miksi hän oli solvannut puhelimessa hätäkeskuspäivystäjää, hän oli vastannut, että ”koska häntä ei kiinnosta”.

Todistajan kertoman mukaan riita oli soittajan ja toisen miehen välillä lähtenyt käyntiin baarin bingosta, missä soittaja oli huutanut ”Bingo!”, vaikka tällä ei tosiasiallisesti ollut bingoa.

Todistaja kertoi, että riita oli ollut ensin suusanallista ja jatkunut ravintolan terassille, jossa molemmat osapuolet olivat provosoineet toisensa pystypainiin. Lyöntejä ei kuitenkaan nähty, vaan ainoastaan paidan kauluksessa roikkumista ja kovaa huutoa.

Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä ja kehottaa kansalaisia malttiin myös seurapeleissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?