Rekkakuski aiheutti useita vaara­tilanteita Nelostiellä – kynti ojanpohjaa, kaatoi liikenne­merkkejä ja oli ajaa ihmisen päälle - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Rekkakuski aiheutti useita vaara­tilanteita Nelostiellä – kynti ojanpohjaa, kaatoi liikenne­merkkejä ja oli ajaa ihmisen päälle

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

­

11.8. 9:45

Rekka-auton kuljettaja aiheutti maanantaina useita vaaratilanteita Nelostiellä, kertoo Hämeen poliisi.

Poliisi sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Hartolassa kello viiden aikaan maanantai-iltapäivällä. Ilmoituksessa mainitusta puoliperävaunurekasta oli tullut hätäkeskukseen useita ilmoituksia alkaen Toivakasta ja jatkuen aina Hartolaan asti.

Partio pysäytti yhdistelmää ajaneen kuljettajan Nelostiellä. 46-vuotias kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1.21 mg/l tuloksen.

Partiolle selvisi, että kuljettaja oli aiheuttanut useita vaaratilanteita Toivakasta asti. Hän oli ajautunut monta kertaa tienpientareelle ja käynyt myös ojanpohjalla päästen sieltä kuitenkin ylös.

Kuljettaja oli myös kaatanut matkallaan liikennemerkkejä. Lisäksi kuljettaja oli vähällä ajaa ihmisen yli. Kyseinen henkilö oli kuitenkin ehtinyt hypätä sivuun eikä näin ollen jäänyt rekan alle.

Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?