Lapin Kansa: Rovaniemellä kaksi uutta koronatartuntaa – ulkomailta palannut paikallinen altisti yökerhon asiakkaat - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Lapin Kansa: Rovaniemellä kaksi uutta koronatartuntaa – ulkomailta palannut paikallinen altisti yökerhon asiakkaat

Roy Club -yökerhossa maanantain ja tiistain välisenä yönä puoli kolmen ja puoli viiden välillä vierailleita kehotetaan jäämään karanteeniin ja ottamaan yhteyttä oman kunnan terveydenhuoltoon.

Rovaniemellä on todettu kaksi erillistä koronatartuntaa. Kuvan henkilöt eivät liity tapauksiin.­

7.8. 20:09

Rovaniemellä on todettu kaksi uutta koronatapausta, uutisoi Lapin Kansa. Lehden mukaan toinen tartunnan saaneista on ulkomailta Suomeen palannut rovaniemeläinen henkilö, joka ei noudattanut karanteenikehotusta.

Henkilö oli viettänyt aikaa Roy Club -nimisessä yökerhossa maanantain ja tiistain välisenä yönä puoli kolmesta puoli viiteen. Yökerhon muut asiakkaat asetetaan omaehtoiseen karanteeniin odottamaan virallista karanteenipäätöstä. Paikalla olleita kehotetaan ottamaan yhteyttä oman kunnan terveydenhuoltoon.

Toinen tartunnan saanut illasti Arctic Light Hotelissa keskiviikkona 5. elokuuta iltakuudesta iltakahdeksaan. Muita paikalla olleita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan tarvittaessa herkästi testattavaksi.

Arctic Light Hotelissa illastanut henkilö on ulkopaikkakuntalainen. Hänellä ei kerrota olevan taustallaan ulkomaanmatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?