Autosta nousseet puukottivat pyöräilijää Varkaudessa – poliisi kaipaa havaintoja keltaisen hatchback-mallisen ajoneuvon liikkeistä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Autosta nousseet puukottivat pyöräilijää Varkaudessa – poliisi kaipaa havaintoja keltaisen hatchback-mallisen ajoneuvon liikkeistä

Puukotettu pyöräilijä pyöräili poliisiasemalle vammastaan huolimatta.

5.8. 15:43

Nuori mies oli pyöräilemässä keskiviikkona 5. elokuuta kello 11.30 aikaan Varkauden vesitornin läheisyydessä, kun hänen kohdalleen oli pysähtynyt keltainen henkilöauto. Autosta oli noussut kaksi miestä, jotka olivat pysäyttäneet pyöräilijän ja alkaneet uhkailemaan häntä. Tilanne oli kärjistynyt lopulta niin, että toinen miehistä oli puukottanut pyöräilijää jalkaan. Tämän jälkeen miehet olivat nousseet takaisin autoon ja poistuneet paikalta.

Uhri pyöräili vammastaan huolimatta Varkauden poliisiasemalle, missä hänelle annettiin ensiapua. Ambulanssi toimitti uhrin sairaalahoitoon. Vamma ei ollut hengenvaarallinen ja uhri pääsi iltapäivällä sairaalahoidosta pois.

Noin tunnin päästä teosta poliisi otti kiinni kolme miestä, joiden epäillään olleen osallisia epäiltyyn törkeään pahoinpitelyyn. Sekä rikoksesta epäilty että asianomistaja ovat 18–28-vuotiaita ja alustavien tietojen perusteella he tuntevat entuudestaan toisensa.

Rikoksen tekoväline on toistaiseksi kateissa.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja teosta, tekovälineestä sekä asiaan liittyvän keltaisen hatchback-mallisen auton liikkeistä. Havainnot voi ilmoittaa vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?