Joensuussa sammutettiin uhkaava tulipalo kerrostalossa, kaksi loukkaantui - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Joensuussa sammutettiin uhkaava tulipalo kerrostalossa, kaksi loukkaantui

Rakennus kärsi laajoja vahinkoja, mutta vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin.

3.8. 11:58

Joensuussa Pursitiellä saatiin maanantaiaamuna sammutettua uhkaava tulipalo nelikerroksisessa kerrostalossa. Palo sai alkunsa kolmannen kerroksen huoneiston keittiössä, kertoo Pohjois-Karjalan pelastuslaitos.

Pelastushenkilöstön saapuessa kohteeseen palohuoneiston ikkunoista tuli päivystävän palomestari Mika Kinnusen mukaan savua ja savu oli levinnyt myös porrashuoneessa kahteen ylimpään kerrokseen.

– Pelastushenkilöstö suoritti sammutushyökkäyksen palavaan huoneistoon ja varmisti, ettei asunnossa eikä porrashuoneessa ollut enää henkilöitä, päivystävä palomestari kertoo.

Rakennus kärsi laajoja savuvahinkoja

Suurin osa talossa olleista reilusta kymmenestä ihmisestä oli poistunut rakennuksesta ennen pelastajien saapumista. Loput evakuoitiin, kun tilanne porrashuoneessa sen mahdollisti.

Asunnossa olleet kaksi ihmistä loukkaantui pelastuslaitoksen mukaan lievästi ja heidät kuljetettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan tarkastettavaksi. Huoneisto, josta palo sai alkunsa, kärsi huomattavia vahinkoja, ja koko rakennukseen aiheutui laajoja savuvahinkoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?