Sanna Marinin häistä uutisoitiin heti Ruotsissa – puolisolla yllättävä titteli - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sanna Marinin häistä uutisoitiin heti Ruotsissa – puolisolla yllättävä titteli

Julkaistu: 2.8. 18:19

Suomen pääministerin avioituminen ei mennyt ohi ruotsalaislehdessä.

Pääministeri Sanna Marinin (sd) iloinen hääuutinen on noteerattu myös Ruotsissa.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kirjoittaa, että Suomen pääministeri Sanna Marinin ja puoliso Markus Räikkösen häät pidettiin lauantaina.

Tämän jälkeen jutussa siteerataan Marinin Instagramissa julkaisemaa herkkää päivitystä pariskunnan avioitumisesta ja heidän yhteisestä taipaleestaan. Ote Marinin Instagram-kirjoituksesta on käännetty juttuun ruotsiksi.

Marinin tuoreen aviomiehen Markus Räikkösen titteliksi on jutussa mainittu ”jalkapalloilija.”

Räikkönen työskentelee tällä hetkellä tamperelaisen Markkinointiakatemian viestintäjohtajana. Merkonomin koulutuksen omaava Räikkönen on ollut perustamassa konsultti- ja it-alan yrityksiä. Hän toimii myös eri yritysten hallituksissa.

Räikkönen pelasi jalkapalloa Tampereen Ilveksessä A-junioreihin asti. Sen jälkeen hän siirtyi Tampereen Pallo-Veikkoihin ja pelasi siellä miesten edustusjoukkueessa ykkös- ja kakkosdivaria vuoteen 2008. Enää hän ei kuitenkaan pelaa.

Pääministeri Marin ja Räikkönen avioituivat eilen lauantaina. Valtioneuvoston tiedotteen mukaan häitä juhlittiin Kesärannassa. Häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 16 vuotta ja heillä on noin 2,5 vuotias tytär Emma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?