Marinille ja hänen miehelleen sataa onnitteluja: ”Paljon rakkautta elämäänne!” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Marinille ja hänen miehelleen sataa onnitteluja: ”Paljon rakkautta elämäänne!”

Julkaistu: 2.8. 15:02

Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin lauantaina. Häitä juhlittiin Kesärannassa läheisimpien sukulaisten ja ystävien kanssa.

Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoi sunnuntaina Instagramissa menneensä naimisiin lauantaina. Valtioneuvoston tiedotteessa kerrotaan, että häitä juhlittiin Kesärannassa, ja niihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Marinin Instagram-julkaisu keräsi nopeasti kommenttivyöryn. Tykkäyksiä on yli 36 000 ja kommentteja lähes 1 500.

Kommentoijien joukossa on myös Marinin hallituskumppaneita. Ainakin keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni, vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Andersson ja oikeusministeri, puolueensa puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson (r) onnittelevat Marinia Instagramissa.

– Onnea valtavasti teille! Kulmuni kirjoittaa sydänten kera.

– Ihanaa, hurjasti onnea! Andersson kirjoittaa niin ikään viestiään sydämellä vahvistaen.

– Paljon onnea teille molemmille! Henriksson kirjoittaa sydänemojin kera hänkin.

Tasavallan presidentin kanslia tiedotti Twitterissä, että presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio ovat välittäneet lämpimät onnittelunsa pääministerille naimisiin menon johdosta.

Onnittelukuoroon yhtyivät myös valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski, kansanedustaja Hanna Sarkkinen (vas), tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk) sekä oppositiopuolue kokoomuksen kansanedustajat Jaana Pelkonen ja Timo Heinonen.

– Lämpimät onnittelut ja paljon rakkautta elämäänne! Heinonen kirjoittaa sydänten kera.

Myös muut julkisuuden henkilöt noteerasivat julkaisun. Ainakin juontajat Ile Uusivuori, Kalle Lamberg ja Aki Linnanahde onnittelivat tuoretta avioparia Instagram-julkaisun kommenteissa. Lisäksi näyttelijä Minka Kuustonen ja räppäri Seksikäs-Suklaa onnittelevat Marinia.

Marinin ja Räikkösen avioituminen nousi nopeasti puheenaiheeksi myös Twitterissä. Ainakin maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk), kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah ja kansanedustaja Sari Multala (kok) onnittelevat paria Twitterissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?