Sanna Marin meni naimisiin – ”Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sanna Marin meni naimisiin – ”Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea”

Pääministeri Sanna Marin on mennyt naimisiin Markus Räikkösen kanssa.

Sanna Marin ja Markus Räikkönen ovat menneet naimisiin.­

2.8. 14:26

Pääministeri Sanna Marin (sd) on mennyt naimisiin puolisonsa Markus Räikkösen kanssa eilen lauantaina.

Marin kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kirjoittaa.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan häitä juhlittiin Kesärannassa. Häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40. Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 16 vuotta ja heillä on 2,5 vuotias tytär Emma.

Marin ja Räikkönen tapasivat toisensa vuonna 2004 Tampereella. Pari on pitänyt yhtä siitä asti. He muuttivat yhteen vuonna 2006 ja menivät kihloihin vuonna 2017.

Pari vihittiin lauantaina.­

Marinin tuore aviomies, tamperelainen Markus Räikkönen, on samanikäinen kuin Marin eli syntynyt vuonna 1985. Hän on koulutukseltaan merkonomi.

Räikkönen on ollut perustamassa konsultti- ja it-alan yrityksiä ja toimii myös eri yritysten hallituksissa. Tällä hetkellä hän työskentelee tamperelaisen Markkinointiakatemian viestintäjohtajana. Nopeasti kasvanut yritys auttaa toisia yrityksiä digitaalisessa asiakashankinnassa ja markkinoinnissa.

Räikkönen pelasi jalkapalloa Ilveksessä A-junioreihin asti. Sen jälkeen hän siirtyi Tampereen Pallo-Veikkoihin ja pelasi siellä miesten edustusjoukkueessa ykkös- ja kakkosdivaria vuoteen 2008.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?