Päihtyneeksi epäilty autoilija pakeni poliiseja Oulussa – poliisi­koira jäljitti pellolle ajaneen kuskin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Päihtyneeksi epäilty autoilija pakeni poliiseja Oulussa – poliisi­koira jäljitti pellolle ajaneen kuskin

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi takaa-ajoi epäiltyä rattijuoppoa Oulussa. Kuvituskuva.­

2.8. 6:21

Oulun poliisin partiot saivat lauantaina hieman ennen iltayhtätoista ilmoituksen Oulun Vaarankadulta, missä päihtyneen oloinen kuljettaja oli lähdössä liikkeelle henkilöautolla.

Partiot saivat autosta havainnon Limingantiellä Joutsensillan valoristeyksessä ja kääntyivät sen perään Joutsentielle. Paljetielle kääntymisen jälkeen epäilty lisäsi selvästi nopeuttaan ja suuntasi Paljetien, Poratien sekä Lintulammentien kautta Poikkimaantielle.

Poliisit havaitsivat ennen Kajaanintien ja Poikkimaantien liikenneympyrää, että kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja auto oli päätynyt pellolle.

Paikalta paennut kuski löytyi läheisen asuinkiinteistön pihalta poliisikoiran ja poliisipartioiden havaintojen perusteella.

Kuljettajana ollutta ulkopaikkakuntalaista noin 30-vuotiasta miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänet on otettu kiinni.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?