Poliisi esittää 10:tä miestä ja 2:ta naista vangittavaksi murhasta epäiltyinä – poliisi erittäin niukka­sanainen Helsingissä paljastuneesta henki­rikoksesta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi esittää 10:tä miestä ja 2:ta naista vangittavaksi murhasta epäiltyinä – poliisi erittäin niukka­sanainen Helsingissä paljastuneesta henki­rikoksesta

Poliisin mukaan henkirikos tuli tietoon tämän viikon keskiviikkona Helsingissä.

Kuvituskuva­

31.7. 14:54 | Päivitetty 31.7. 16:46

Helsingin poliisin tietoon tuli keskiviikkona 29. heinäkuuta henkirikos, jonka uhri oli aikuinen mies. Asiaa tutkitaan epäiltynä murhana.

Tapauksesta tiedottava Helsingin poliisilaitos kertoo ottaneensa samana päivänä kiinni kaksitoista henkilöä rikoksesta epäiltyinä.

Heitä kaikkia esitetään viikonlopun aikana vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa. Vangitsemisistunnot järjestetään lauantaina.

Muuten poliisi on tapauksesta erittäin niukkasanainen.

Helsingin käräjäoikeudesta saatujen tietojen perusteella epäiltyjen joukossa on sekä miehiä että naisia. Käräjäoikeuden julkisista pakkokeinotiedoista selviää, että kymmenen epäillyistä on miehiä ja kaksi naisia.

STT:n mukaan heidän joukossaan on 70-, 80- ja 90-luvuilla syntyneitä.

Käräjäoikeuden tietojen mukaan epäilty rikoksen tekoaika on 28.7–29.7.

Poliisi kertoo tiedotteessa, ettei se tiedota henkirikoksesta, sen uhrista tai epäillyistä tällä hetkellä enempää, koska se vaarantaisi keskeneräisen tutkinnan.

Juttua päivitetty 31.7.2020 kello 16.45 tiedoilla nais- ja miesepäiltyjen määrästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?