Poliisia karkuun lähtenyt ajoi nokkakolarin vastaantulevien kaistalla Lahden moottoritiellä – yksi loukkaantui vakavasti - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisia karkuun lähtenyt ajoi nokkakolarin vastaantulevien kaistalla Lahden moottoritiellä – yksi loukkaantui vakavasti

Neljästä onnettomuudessa osallisena olleesta henkilöstä yksi loukkaantui vakavasti.

29.7.2020 18:13

Nelostiellä sattui kahden auton nokkakolari noin kello neljän aikaan keskiviikkona. Onnettomuus sattui Järvenpäästä noin kaksi kilometriä pohjoiseen.

– Poliisi oli normaalissa liikennevalvonnassa yrittänyt pysäyttää henkilöautoa, mutta kuljettaja oli lähtenyt jostain syystä karkuun, Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Harry Häyrinen kertoo.

Poliisia karkuun lähteneessä henkilöautossa oli mies ja nainen.

– Jossain kohtaa kuljettaja lähti ajamaan Nelostietä. Kolari sattui, kun kuljettaja ajoi vastaantulevien kaistalla pohjoisesta etelään ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon, jossa oli kiinni peräkärry.

Häyrisen mukaan vastaan tulleessa autossa oli niin ikään mies ja nainen. Neljästä osallisesta yksi loukkaantui vakavasti.

Häyrisen mukaan liikenne on ruuhkautunut tällä hetkellä erittäin pahasti kumpaakin suuntaan. Tästä johtuen kiertotiet on otettu käyttöön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?