Arto näki kun Mira Luodin perheen romuttunutta Teslaa hinattiin – tältä onnettomuus­paikalla näytti maanantaina - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Arto näki kun Mira Luodin perheen romuttunutta Teslaa hinattiin – tältä onnettomuus­paikalla näytti maanantaina

Se on vaarallinen kohta, Arto sanoo onnettomuuspaikasta.

Mira Luodin perhe joutui Parkanossa lauantaina auto-onnettomuuteen. Onnettomuuspaikka sijaitsee Vaasantien ja Konttisentien risteyksessä.­

27.7.2020 21:24

Laulaja Mira Luoti perheineen joutui auto-onnettomuuteen Parkanossa lauantaina. Laulajan miehen, Happoradiosta tutun Mika Haapasalon huomio oli herpaantunut ratissa ja upouusi Tesla oli suistunut ojaan.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, vaikka auto menikin pahaan kuntoon.

Maanantain Ilta-Sanomissa ja verkossa sunnuntaina julkaistussa jutussa oli kuvia kolmostieltä, jossa onnettomuus tapahtui, mutta ne olivat kuitenkin väärästä kohdasta.

Maanantaina otetuista kuvista näkee, että onnettomuuspaikalla oli selvät ulosajon jäljet.­

Tähän kiinnitti huomiota seinäjokelainen Arto, joka oli ajamassa lauantaina Parkanon mökiltä kohti Seinäjokea, ja näki kolmostiellä hinattavan romuttunutta autoa.

Liikenne hidastui, kun autoa hinattiin ojasta. Arto ehti nähdä, että autossa oli Teslan logo. Myöhemmin Arto luki, miten Mira Luoti oli ollut perheineen rajussa ulosajossa.

– Kyllä sen täytyy olla kyseinen paikka. Tokkopa samana päivänä kaksi Teslaa on tuolla alueella ojaan vetänyt, Arto päättelee.

Arto sanoo, että hinauspaikka on noin kilometrin pohjoisempana kuin Ilta-Sanomien eilisessä jutussa näkynyt paikka.

Onnettomuuspaikalla oli vielä maanantaina auton romua.­

Päivystävä palomestari Juuso Nummela Pirkanmaan pelastuslaitoksesta vahvistaa IS:lle, että onnettomuuspaikka on lähellä Konttisentien risteystä.

Arto sanoo, että kyseinen kohta on vaarallinen.

– Se ei ole pelkkä oja, vaan siinä on hypätty. Auto on lentänyt melkein puolitoista metriä ojaan. Normaalioloissa ei autoa ajeta lunastuskuntoon, kun ajetaan ojaan.

Arto kuvailee, että onnettomuuspaikalla on pitkä, loiva kaarre.

– Kolmostie nousee hassusti mäen harjanteelle.

Harjanteen päällä on levähdyspaikka oikealla puolella. Vasemmalla puolella oleva levähdyspaikka on muutettu puutavaran käsittelyalueeksi.

– On ihmeellistä, että yleensä tuohon on tehty liittymät levähdyspaikkoihin. Pitää kaasuttaa pirua kyytiä, että levähdyspaikoilta pääsee karkuun. Ei näe autoa, kun se tulee notkelmasta.

Arto tuli maanantaina onnettomuuskohdan ohi, kun hän palasi Seinäjoelta Parkanoon.

Onnettomuuden jäljet olivat vielä nähtävissä.

Maastossa näkyi romua ja maaperän mylläysjälkiä. Muoviosaa oli Arton mukaan vaikka miten paljon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?