Missä tämä karmiva kuva on otettu? Poliisi epäilee sen liittyvän Kaustisen henkirikokseen – ruumis yhä kateissa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Missä tämä karmiva kuva on otettu? Poliisi epäilee sen liittyvän Kaustisen henkirikokseen – ruumis yhä kateissa

Poliisi julkaisi kuvan surmaan mahdollisesti liittyvästä paikasta sekä myös vangittujen miesten käytössä olleesta henkilöautosta.

Julkaistu: 10.7. 17:10

Kaksi paikallista miestä on vangittu todennäköisin syin.

Poliisi on edennyt esitutkinnassaan, joka koskee Kaustisella kesäkuun puolivälissä kadonneen nuoren miehen kohtaloa.

Pohjanmaan poliisi kertoi perjantaina, että esitutkinnassa on tullut esiin seikkoja, joiden perusteella poliisi epäilee vahvasti, että kadonnut nuori mies on surmattu illalla 16. kesäkuuta.

Kaksi paikallista miestä on vangittu todennäköisin syin epäiltyinä henkirikokseen.

Tunnistatko paikan, missä oheinen kuva (vas.) on otettu tai oletko nähnyt oheisen Toyota Carinan liikkeitä ajalla 16.–17.6? Tiedot voi ilmoittaa poliisille.

Poliisi on etsinyt ruumista Kaustisen ja Vetelin kunnan alueilla maastosta menehtyneen ihmisen jäännösten etsimiseen erikoistuneilla poliisikoirilla. Kadonnutta miestä tai hänen jäännöksiään ei ole kuitenkaan löydetty.

Poliisi julkaisi myös valokuvan, jonka se arvelee mahdollisesti liittyvän tapahtumiin. Poliisi pitää varsin mahdollisena, että valokuva on otettu kesäkuun 16. ja 17. päivän välisenä yönä ja että kuvauspaikka liittyy surmatun kätkemiseen.

Poliisi julkaisi valokuvan myös vangittujen miesten käytössä olleesta punaisesta Toyota Carina -merkkisestä henkilöautosta. Poliisi pyytää tietoa auton liikkeistä oletettuna tapahtuma-aikana.

Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisiasemalle tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?