Poliisi: Espoon ampumisesta epäillyillä vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen – kahta vaaditaan vangittavaksi - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi: Espoon ampumisesta epäillyillä vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen – kahta vaaditaan vangittavaksi

Espoon Suurpellossa tiistaina tapahtuneessa ampumisessa kuoli yksi ihminen.

Julkaistu: 9.7. 18:15, Päivitetty 9.7. 18:42

Keskusrikospoliisi vaatii vangittavaksi kahta miestä Espoon Suurpellossa tiistaina tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.

Vuonna 1980 syntyneitä miehiä vaaditaan vangittavaksi murhasta todennäköisesti syin epäiltynä. Vangitsemista käsitellään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa perjantaina.

Henkirikoksessa kuoli vuonna 1995 syntynyt mies.

Poliisin tiedon mukaan rikoksesta epäillyillä on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Poliisi selvittää teon motiivia.

– Tapahtumiin liittyen on kuultu useita henkilöitä ja meille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta. Kiitämme kaikista saamistamme vihjeistä ja tiedoista asiaan liittyen, ja pyydämme kaikkia asiasta tietäviä olemaan meihin yhteydessä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista tiedotteessa.

Tietoja ja havaintoja tapahtuneesta voi toimittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai numeroon 050 598 0057. Numeroon voi toimittaa myös mahdollista kuva- tai videomateriaalia Whatsappin kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?