Missä tykkäät matkailla kesällä? Kerro meille parhaat vinkkisi kotimaanmatkailuun! - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Missä tykkäät matkailla kesällä? Kerro meille parhaat vinkkisi kotimaanmatkailuun!

Suomesta löytyy paljon nähtävää.

Julkaistu: 4.7. 9:31

Suomessa on runsaasti upeita matkailukohteita. Minne aiot tänä kesänä suunnata viettämään kesäpäiviä?

Tänä vuonna harvinaisen moni suomalainen viettää lomansa kokonaan kotimaassa. Kesäkuu onkin ollut poikkeuksellisen vilkas monissa Suomen matkailukohteissa.

– Nyt myös suomalaiset ymmärtävät sen, että Suomessa voi lomailla. Olemme menneet aiemmin minilomalle aina ulkomaille, mutta nyt sitä tehdään myös Suomessa – ja se on todella hienoa, Visit Turun myynti- ja markkinointijohtaja Satu Hirvenoja iloitsi aiemmin Ilta-Sanomille.

Ilta-Sanomat kokosi tällä viikolla yhteen kotimaan klassikkokohteita ja vähemmän tunnettuja helmiä, mutta nyt kaivataan lukijoiden näkemystä. Missä on Suomen pehmoisin ranta, kaunein näköala, paras patikointireitti tai mielenkiintoisin kulttuurikohde? Minne aiot tänä kesänä suunnata viettämään kesäpäiviä? Mikä matkailukohde on mielestäsi jäänyt liian vähälle huomiolle?

Kerro meille parhaat vinkkisi kotimaanmatkailuun! Voit lähettää vinkkisi sekä kuvat kotimaan parhaista matkakohteista Ilta-Sanomien Whatsappiin numeroon 040 660 9019 tai sähköpostilla osoitteeseen uutiset@iltasanomat.fi. Voit myös keskustella aiheesta alla olevassa kommenttikentässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?