Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut 65-vuotiaana - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut 65-vuotiaana

Sanna Marin.

Julkaistu: 2.7. 17:35

Pääministeri Sanna Marinin Lauri-isä on kuollut.

Pääministeri Sanna Marin (sd) sai keskelle kovaa koronapainia suru-uutisen isänsä Laurin kuolemasta. Marinin isä kuoli viime viikolla 65-vuotiaana.

Pääministerin esikunta vahvisti tiedon IS:lle. Marin ei halua kommentoida asiaa vahvistusta enempää. Sanna Marin on Lauri Marinin kolmesta lapsesta nuorin. Pääministerin vanhemmat erosivat hänen ollessaan pieni.

Pääministeri avasi välejään isäänsä hiljattain Vogue-lehden haastattelussa. Hän kertoi nähneensä vanhempiensa eron jälkeen isänsä vain kerran.

– Jos kysyt minulta, tunnenko, että minulla on isä, vastaisin, etten tunne. En ole kasvanut hänen kanssaan, joten sanoisin, että minulla ei ole isää, Marin sanoi Voguelle.

Marin varttui äitinsä ja tämän uuden kumppanin kanssa sateenkaariperheessä. Pääministerin isättömyys nousi Voguen artikkelin jälkeen esille myös IS:n erikoishaastattelussa pääsiäisenä.

Marin sanoi tuolloin IS:lle, ettei hän koe isättömyyden jättäneen häneen mitään erityistä jälkeä.

– Itselläni on ollut hyvä lapsuus, nuoruus ja elämä. Lämmin ja rakastava perhe. Ei minulle ole jäänyt minkäänlaista tunnetta osattomuudesta tältä osin.

Lauri Marinin kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?