Ärsyttävätkö pirullisen vaikeasti aukeavat pakkaukset? Mitkä ovat pahimpia? - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ärsyttävätkö pirullisen vaikeasti aukeavat pakkaukset? Mitkä ovat pahimpia?

Julkaistu: 1.7. 12:29

Pirullinen, pomminkestävä pakkaus. Apuun tarvitaan mattoveitsi, rautasaha ja justeeri. Näin Ilta-Sanomien lukijat luonnehtivat monia tavallisia pakkauksia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö twiittasi tiistaina hankaluuksistaan mökillä.

– Mökillä: Mahtaako olla myynnissä työkalua, jolla saisi auki näiden jo hankittujen työkalujen pakkauksen. Ja onkohan semmoinen työkalu taas kuinka tiivisti pakattu? Niinistö pohti.

Tasavallan presidentti ei ole ainoa viheliäisen ongelman kanssa taisteleva. Kun Ilta-Sanomat eilen kertoi Niinistön twiitistä, kyseisen artikkelin yhteyteen kertyi nopeasti yli 300 teemaa käsittelevää kommenttia.

Kävi ilmi, että hankalasti avattavat pakkaukset tuottavat monelle suomalaiselle harmaita hiuksia.

– Taistelin hiljan pienten oksasaksien pakkauksen kanssa. Pomminkestävän pakkauksen läpi oli vielä lyöty metalliniitti, mikä oli kyllä pirullinen poistettava. Mutta ilman sen poistoa ei vehjekään suostunut ulkoistamaan itseään. Kyllä tuhlataan, ja paljon, eräs IS:n lukija kommentoi.

– Juu. Samaan törmätty enemmän kuin kerran aina jakoavaimesta lähtien. Tarvittu joskus ruuvimeiselikin, että saadaan työkalu käyttöön. Oli paksuun pahviin ruuvilla kiinnitetty.

– Eräässä laadukkaassa työkalusetissä salkun lukot ovat niin tiukat, etteivät aukene ilman meisseliä. Samoin jotkut työkalut on irrotettava syvennyksestään meisselillä.

– Mattoveitsi, rautasaha ja justeeri, niin eiköhän ne aluksi...

– Jos sen paketin saa auki, niin lopputulos on kuin räjähdyksen jäljiltä. Kun sitten paketissa ollut tuote ei miellytäkään, niin palautus ei enää onnistu, koska ”pakkauksen ja tuotteen on oltava myyntikelpoisessa kunnossa”... Kätevää!

Millaiset pakkaukset sinun kokemuksesi mukaan ovat vaikeimmin avattavia? Miten olet saanut ne auki?

Voit keskustella oheisessa kommenttiosiossa tai lähettää sähköpostia tai kuvia uutiset@iltasanomat.fi Voit lähettää kuvia myös Ilta-Sanomien Whatsappiin numeroon 040 660 9019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?