Nuoret naiset huolehtivat siitä, että poliisilla riitti töitä Hämeessä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Nuoret naiset huolehtivat siitä, että poliisilla riitti töitä Hämeessä

Julkaistu: 1.7. 8:37

Sarjanäpistelijä, sekavasti käyttäytynyt nainen ja tokkurainen nainen.

Nuoret naiset pääosassa tiistaina. Näin Hämeen poliisilaitos otsikoi medialle keskiviikkoaamulla lähettämänsä tiedotteen.

Ja sehän ei luonnollisesti tarkoittanut mitään hyvää. Poliisi ei jakanut kiitosta erinomaisesta käyttäytymisestä, vaan kertoi kolmesta tapauksesta, jotka työllistivät poliisia tiistaina.

Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen autosta, jossa olivat tokkuranoloiset nainen ja mies. Poliisi tavoitti autoa ajaneen naisen Lahden Nastolan keskustan liepeiltä. Poliisin mukaan nainen vaikutti selvästi päihtyneelle. Mutta puhalluskoe näytti puhdasta nollaa.

Huumepikatesti antoi kuitenkin viitteitä huumeiden käytöstä, minkä nainen myönsikin. Nainen kuljetettiin verikokeeseen, määrättiin ajokieltoon ja lopuksi kuulusteltiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Illalla poliisi sai ilmoituksen sekavalta vaikuttaneelta naisesta, joka yritti asioida pikaruokapaikan autokaistalla. Reipas poliisipartio tuli paikalle, ja he löysivät parikymppisen naisen, joka odotti ruokatilaustaan autossaan. Ruoka jäi sikseen, kun poliisi puhallutti naisen. Mutta puhalluskoe näytti tässäkin tapauksessa puhdasta nollaa ja huumepikatesti puolestaan positiivista tulosta.

Nainen vietiin verikokeisiin, jonka jälkeen hänet kuulusteltiin. Tätäkin naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kolmas tapaus sattui illansuussa riihimäkeläisessä kauppakeskuksessa. Parikymppinen nainen asioi liikkeessä, puki uudet kengät jalkaansa ja käveli tyytyväisesti kassojen ohitse. Ongelma oli siinä, että nainen unohti tai ei halunnut maksaa niistä.

Vartija nappasi naisen kiinni, ja kengät saatiin myyntikuntoisena takaisin. Poliisipartio puhutti naisen. Naista epäillään näpistyksestä. Näpistys oli naiselle jo kymmenes kerta vuoden sisään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?