Mökkeilevä Sauli Niinistö twiittasi kiperästä pulmasta – suomalaiset riensivät apuun - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Mökkeilevä Sauli Niinistö twiittasi kiperästä pulmasta – suomalaiset riensivät apuun

Mökkeilevä presidentti Sauli Niinistö kertoi Twitterissä ongelmasta, joka on monelle tuttu.

Julkaistu: 30.6. 17:09

Moni kertoo samaistuvansa Niinistön kertomaan pulmaan.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on twiitannut hankaluuksistaan mökillä.

– Mökillä: Mahtaako olla myynnissä työkalua, jolla saisi auki näiden jo hankittujen työkalujen pakkauksen. Ja onkohan semmoinen työkalu taas kuinka tiivisti pakattu? Niinistö mietiskelee.

Neljän jälkeen iltapäivällä julkaistu twiitti on kerännyt nopeasti alleen runsaasti hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä neuvoja presidentille.

– Istut vain alas ja sanot Haukiolle, että ”kiva olla mökillä, kun ei tartte tehdä yhtään mitään”. Ei mene montaa sekuntia kun on jo työkalut pois paketista, Niinistölle luvataan.

Toimittaja Kaj Kunnas on niin ikään tehnyt tilannearvion.

– Kysy Jenni Haukiota avuksi. Ja toisaalta. Kohta Aaro jo jeesaa ja hoitaa homman, sillä #SeuraavaSukupolviUseinParempi.

Moni kertoo samaistuvansa Niinistön ongelmaan eli siihen, että välillä erilaisia pakkauksia on todella hankalaa saada auki.

– Totta tosiaan, sormet verillä, teräaseita käyttäen, on työkalut ja joskus myös lasten lelut kaikkine osineen muovikoteloistaan esille taisteltava, eräs käyttäjä vastaa Niinistölle.

– Työkalujen pakkaukset estävät hyvin kyllä sellaisen niin sanotun ”spontaanin” nikkaroinnin – kun se on kahden tunnin väännön jälkeen avattu, ei enää muisteta mitä sitä oltiin kokoamassa, toinen kirjoitti.

Avuksi ehdotetaan muun muassa moraa, moottorisahaa, sorkkarautaa, mattoveistä, pihtejä, saksia ja omia hampaita.

– Anna Lennulle. Luotan, että Lennu saa kyllä revittyä paketit auki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?