Liikuntakeskus GoGo vetää pois kohua aiheuttaneen printti­pyyhkeen – ”Olen pahoillani, että tuollainen on ollut vielä myynnissä” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Liikuntakeskus GoGo vetää pois kohua aiheuttaneen printti­pyyhkeen – ”Olen pahoillani, että tuollainen on ollut vielä myynnissä”

Julkaistu: 29.6. 22:10

Kohua herättänyt pyyhe sisälsi lauseita kuten ”kuka käski olla läski” ja ”en ole lihava, olen isoluinen”.

Liikuntakeskus GoGo vetää kohua herättäneen printtipyyhkeen pois myynnistä.

Useita vuosia myynnissä ollut pyyhe on herättänyt viime aikoina ihmetystä sosiaalisessa mediassa, sillä se sisälsi lauseita kuten ”kuka käski olla läski” ja ”en ole lihava, olen isoluinen”.

– GoGo haluaa pyytää anteeksi mautonta printtiä, joka on esiintynyt myymässämme pyyhkeessä, liikuntakeskuksen tiedotteessa kirjoitettiin.

– GoGolle ovat tervetulleita treenaamaan kaikenlaiset ihmiset mihinkään ulkoiseen tai sisäiseen ominaisuuteen katsomatta. Jokainen asiakas on meille arvokas, ja haluamme toiminnallamme taata, että tämä viesti välittyy myös jokaiselle meillä treenaavalle. Myönnämme tehneemme virhearvion kyseessä olevan pyyhkeen kanssa.

GoGon toimitusjohtaja Taru Vähätalo kertoo olevansa pahoillaan tapauksesta.

– Olen pahoillani, että tuollainen pyyhe on ollut vielä myynnissä, joskin siitä on reilusti yli viisi vuotta, kun pyyhe tuli myyntiin. Ei tänä päivänä tuollaista painettaisi.

Vähätalo kertoo, että kohun herättäneessä pyyhkeessä on kolmisenkymmentä hauskaksi tarkoitettua iskulausetta.

– Siinä on erilaisia liikunnassa käytettyjä sloganeita kuten ”jaksaa jaksaa” ja ”no pain, no gain”. Ne ovat pääsääntöisesti positiivisia, mutta siinä oli myös näitä, hän sanoo viitaten loukkaaviin iskulauseisiin.

– Emme todellakaan halua loukata tai eriarvoistaa ketään, Vähätalo korostaa.

Hän kertoo, että halukkaat voivat palauttaa kyseisen pyyhkeen liikuntakeskuksen vastaanottoon ja saada tilalle uuden, uutta designia edustavan pyyhkeen.

GoGo on Tampereella perustettu liikuntakeskus, jolla on saleja Tampereen lisäksi Espoossa ja Lahdessa.

Juttua täydennetty 29.6.2020 kello 23.27 tiedoilla salien sijainneista.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?