Sisäministeri Ohisalo oli paikalla, kun paahtava helle muuttui hetkessä rajuksi ukkoseksi Kajaanissa – ”Harvoin, jos koskaan olen tuollaista todistanut” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Sisäministeri Ohisalo oli paikalla, kun paahtava helle muuttui hetkessä rajuksi ukkoseksi Kajaanissa – ”Harvoin, jos koskaan olen tuollaista todistanut”

Julkaistu: 25.6. 21:38

Ministeri julkaisi torstai-iltana Twitterissä videon, jossa hän seisoo myrskyn keskellä.

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) oli Kajaanissa juuri silloin, kun kaupunkiin iski jäätävä ukkosmyrsky.

Ministeri julkaisi torstai-iltana Twitterissä videon Kajaanista. Videolla on silmin nähden kova tuuli.

– Se fiilis, kun oot just puhunut sään ääri-ilmiöistä ja ilmastonmuutoksesta ja paahtava helle vaihtuu yht’äkkiä myräkäksi, Ohisalo kirjoitti.

– Kajaani yllätti!

Pelastuslaitoksen torstai-iltana julkaiseman tiedotteen mukaan pelastustoimi on Kainuussa ruuhkautunut ja tehtäviä hoidetaan jatkuvasti usean yksikön toimesta.

Pelastustoimi toivoo ihmisiltä kärsivällisyyttä muun muassa teiltä raivattavien puiden aiheuttaman liikenneviivästyksen vuoksi. Pelastuslaitos muistuttaa, että linjoille kaatuneita puita ei tule mennä poistamaan omatoimisesti.

Sisäministeri toivookin Twitterissä voimia paikalliselle pelastuslaitokselle.

– Harvoin, jos koskaan olen tuollaista noin nopeasti noussutta myräkkää todistanut. Rankkasade tossa vielä pamahti pian perään. Kaikki voima nyt @Kainuunpela.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?