Nainen kuoli noustuaan autosta liikenteen sekaan Hämeen­linnan­väylällä – poliisi pyytää lisää havaintoja - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Nainen kuoli noustuaan autosta liikenteen sekaan Hämeen­linnan­väylällä – poliisi pyytää lisää havaintoja

Kuvituskuva Hämeenlinnanväylältä.

Julkaistu: 18.6. 20:40

Poliisi tavoittelee vielä valkoista autoa, joka jäi pitkäksi aikaa tapahtumapaikalle.

Poliisi jatkaa Helsingissä Hämeenlinnanväylällä tapahtuneen onnettomuuden tutkintaa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja pienestä valkoisesta autosta, joka jäi pitkäksi aikaa tapahtumapaikalle.

Hämeenlinnanväylän onnettomuus tapahtui perjantaina 12. kesäkuuta, kun poliisin mukaan sekavan oloinen nainen nousi Volvosta ja käveli vaarallisesti ajokaistoilla. Naiseen törmäsi kaksi autoa, minkä jälkeen hän jatkoi matkaa kävellen. Ensihoito löysi naisen parin sadan metrin päästä törmäyspaikalta, läheltä Haagan ramppia.

Poliisin tiedossa on jo kuljettaja, joka ensimmäisenä törmäsi naiseen, sekä Volvoa ajanut kuljettaja, jonka kyydissä nainen oli istunut. Volvon kuljettaja oli itse ottanut yhteyttä poliisiin.

Nainen kuoli myöhemmin sairaalassa.

Tapahtumien kulkua selvitellään edelleen

Poliisi on haastatellut silminnäkijöitä ja jatkaa tapauksen tutkintaa. Paikallaolijoiden mukaan nainen oli vaikuttanut sekavalta.

– Poliisi selvittää edelleen tapahtumien kulkua, kommentoi rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Vajaa viikko onnettomuuden jälkeen tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Poliisin mukaan rikosnimikkeitä arvioidaan tutkinnan edetessä. Myös kuolemansyyntutkinta on vielä kesken.

Poliisi pyytää vihjeitä valkoisesta autosta sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?