6,5 miljoonan lotto­voitto paljastui kesken työ­päivän – ”Ei tämä voi olla mitenkään totta”, tuore voittaja kertoo Veikkaukselle

Maskulaisnainen sai sunnuntaina kesken työpäivän tietää, että hänen tililleen kilahtaa pian 6,5 miljoonaa euroa.

8.6.2020 7:34

Varsinais-Suomen Maskussa asuva nainen sai tietää sunnuntaina kesken työpäivänsä, että hänelle oli kilahtanut edellisillan lottoarvonnassa täysosuma, tuore lottovoittaja kertoo Veikkaukselle. Naisen työpäivä oli ehtinyt pitkälle aamupäivään, kun hän avasi Veikkauksen kännykkäsovelluksen. Kännykän näytöllä luki, että hän oli voittanut lotossa 6,5 miljoonaa euroa.

– Siis mä olen tosiaan voittanut 6,5 miljoonaa euroa? Ei tämä voi mitenkään olla totta. Siis 6,5 miljoonaa! Ei voi käsittää mitenkään. Ihan uskomaton summa. Onhan tämä ihan varmasti totta?, nainen päivittelee Veikkaukselle.

Vielä sunnuntaina nainen ei ollut kertonut jättipotista lapsilleen.

– On tämä käsittämätön juttu heillekin. Mahtavatkohan edes uskoa?

6,5 miljoonaa euroa kilahtaa naisen tilille kolmen viikon päästä. Koska on lauantai, voitto näkyy tilillä vasta seuraavana maanantaina 29. kesäkuuta. Vasta voitosta kuultuaan hän oli sunnuntaina pyörällä päästään siitä, mihin aikoo miljoonat käyttää.

– Olen haaveillut uudesta autosta, kun nyt ajan vanhempaa käytettyä. Tai siitä, että saisin auttaa minulle läheisiä, tärkeitä henkilöitä. Mitään ihmeellisiä en tarvitse.

– Tai jos nyt kuitenkin mökin ja veneen hankkisin. Ja tosiaan lapsille jotain, että heillä olisi helpompaa, nainen pohtii Veikkauksen haastattelussa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi maskulaisnainen ei hingu tuhlaamaan rahojaan kaukomaille. Muutenkin lomailu kotimaassa miellyttää enemmän.

– Koronan vuoksi ei tarvitse matkustelua juuri miettiä, mutta olen sellainen, että viihdyn enemmän Suomessa kuin ulkomailla – ainakin näin kesäisin.

Nainen jätti lottonsa kestona netissä pari viikkoa sitten. Seitsemän oikein rivi tuli koneen arpomista numeroista. Aiemmin hän kertoo voittaneensa lotosta ”muutamia kymppejä”, muttei koskaan sen suurempaa pottia. Nyt hänestä tuli kertaheitolla miljonääri.

– Aina sitä haaveilee, mutta olen ajatellut, että minä en kuitenkaan voita isompaa summaa. Ja nyt tuli tällainen.

Voittaja uskoo, että elämä muuttuu jollakin tavalla voiton myötä.

– Mutta ihmisenä en muutu. Sulattelua tämä asia kuitenkin vielä paljon vaatii. Olipa melkoinen sunnuntai, sen voin kyllä sanoa.

Koko lopputyöpäivän nainen oli pyörällä päästään. Hän kertoo Veikkaukselle aikovansa seuraavaksi katsella, millaisia työvuoroja hänellä on kesäkuussa.

– Hiukan tekisi mieli juhlistaa, on tämä niin huikea juttu.

6,5 miljoonan potti napsahti rivillä 1, 13, 28, 29, 35, 36, 38. Lisänumerona oli 24.

Lotto-onni on potkinut muitakin kuluvana vuonna Varsinais-Suomessa: toukokuun alussa 1,2 miljoonan potti osui Turkuun, kun pelaaja raksitti seitsemän oikein rivin S-Market Wiklund Herkussa. Alkuvuodesta Uuteenkaupunkiin jysähti kaikkien aikojen suurin lottopotti, kun koko aikuisikänsä lottoa pelannut mies voitti kertaheitolla 15,6 miljoonaa euroa Ketunkallion R-kioskilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?