Ohikulkijat joutuivat väistelemään tornitalosta tiputettuja tölkkejä Helsingissä – ”Ne pudotettiin korkealta” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ohikulkijat joutuivat väistelemään tornitalosta tiputettuja tölkkejä Helsingissä – ”Ne pudotettiin korkealta”

Julkaistu: 3.6. 16:16

Helsingissä poliisi kertoo tutkivansa jo viidettä tapausta, jossa Kalasatamassa sijaitsevasta tornitalosta on pudotettu esineitä alas kadulle.

Tiistaina illalla Kalasatamankadulla sijaitsevasta talosta pudotettiin poliisin mukaan alkoholijuomia sisältäviä tölkkejä niin että tilanteesta aiheutui vaaraa jalankulkijoille. STT:n tavoittama poliisi ei kertonut, mistä kerroksesta tölkit pudotettiin, mutta totesi että "ne pudotettiin korkealta.

Poliisi on ottanut kiinni talossa sijaitsevasta huoneistosta kolme henkilöä vaaran aiheuttamisesta epäiltyinä. Epäillyt ovat alle 25-vuotiaita miehiä.

Poliisille oli tehty jo viime kuun alkupuolella kolme rikosilmoitusta, joiden mukaan esineitä oli pudonnut tai heitetty alas tornitalosta. Joukossa oli muun muassa lasisia esineitä, numerokylttejä ja paistinpannu.

Tuorein tapaus mukaan lukien poliisin tutkittavana on kaikkiaan viisi pudonneisiin tavaroihin liittyvää juttua. Poliisi selvittää, onko kaikista niistä syytä epäillä samaa tai samoja henkilöitä. Tapauksia tutkitaan tällä hetkellä vahingontekona ja vaaran aiheuttamisena.

Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen pudotettujen tavaroiden vuoksi. Poliisin mukaan osassa tapauksista on kuitenkin aiheutunut konkreettista vaaraa sivullisille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?