Kallion terasseille jonotettiin jo kello 8.45, Oulussa meno vain yltyi kello 21 – näin Suomi avautui iloisella rytinällä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kallion terasseille jonotettiin jo kello 8.45, Oulussa meno vain yltyi kello 21 – näin Suomi avautui iloisella rytinällä

Julkaistu: 31.5. 18:00, Päivitetty 1.6. 21:56

Maanantaina pääsi taas ravintolaan, terassille ja moniin urheiluharrastuksiin. Ilta-Sanomat seurasi koko päivän Suomen avautumista.

  • Miten sinä vietät päivää, jolloin Suomi taas avautuu? Lähetä kuvia tai videota Ilta-Sanomien WhatsAppiin: 040 660 9019.

Ilta-Sanomien suora lähetys Suomen avautumisesta alkoi maanantaiaamuna.

IS on päivän mittaan eri puolilla maata mukana baareissa, ravintoloissa, terasseilla, urheilupaikoissa, puistoissa, Korkeasaaressa... Seuranta on tämän artikkelin lopussa.

Suora lähetys jatkuu kello 18.

Vaikka valtaosa ravintoloista, terasseista, saunoista ja museoista avaa nyt ovensa, monet korona-ajan turvatoimet ovat edelleen voimassa.

Esimerkiksi ravintoloihin saa ottaa vain puolet normaalista asiakasmäärästä. Ravintoloiden on pidettävä huolta tilojen turvallisuudesta ja lopetettava alkoholin anniskelu jo kello 22.

Omaan käyttäytymiseen voi jokainen katsoa ohjeita esimerkiksi tästä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?