Mies vei 14-vuotiaan väkisin asunnolle Jyväskylässä ja raiskasi – viiden vuoden tuomio törkeästä lapsen­raiskauksesta pysyi hovissa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Mies vei 14-vuotiaan väkisin asunnolle Jyväskylässä ja raiskasi – viiden vuoden tuomio törkeästä lapsen­raiskauksesta pysyi hovissa

Julkaistu: 8.5. 15:13

Mies oli tekoaikaan 21-vuotias.

14-vuotiaan tytön törkeästä lapsenraiskauksesta tuomitun miehen viiden vuoden vankeustuomio pysyi Vaasan hovioikeudessa.

Tekoaikaan 21-vuotias mies oli ottanut Jyväskylän Taitoniekantiellä tyttöä ranteesta kiinni ja vienyt tämän väkisin kerrostalossa olevaan asuntoon. Tyttö oli yrittänyt ulos, muttei saanut oven lukitusta auki. Mies löi oikeuden mukaan tyttöä päähän, riisui tämän housut, suuteli, kosketteli ja pakotti tämän sukupuoliyhteyteen kanssaan. Raiskaus tapahtui viime vuoden toukokuussa.

Miehen mukaan he vain suutelivat ja halailivat sängyllä, mutta teon puolesta puhui muun muassa asunnon kaapista löytynyt lakana, jossa oli uhrin dna:ta. Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Amini Nurmohammadin, 22, viiden vuoden vankeuteen, ja Vaasan hovioikeus pysytti tuomion keskiviikkoisella päätöksellään.

Mies määrättiin käräjäoikeudessa maksamaan uhrille 15 500 euroa korvauksia sekä tämän huoltajille noin 2 800 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?