Pysy kotona – lue lehdet koneelta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Pysy kotona – lue lehdet koneelta

Kaikki Ilta-Sanomien painetut lehdet ovat luettavissa myös digitaalisina näköislehtinä.

Julkaistu: 26.3. 10:42

Korona-aikana on tärkeää pysytellä kotona. Tiesitkö että Ilta-Sanomien kaikki paperilehdet ja Urheilulehden voit lukea myös näköislehtinä – tietokoneella, tabletilla tai jopa puhelimella?

Moni Ilta-Sanomien vakituinen lukija joutuu nyt miettimään, kuinka ja mistä saisi päivän paperilehden luettavakseen, kun kaupassa ja kioskilla käynnit pitäisi rajoittaa vain välttämättömimpään.

Yksi ratkaisu on näköislehti, jossa koko paperilehden sisältö on luettavissa kuvaruudulta aivan kuin lukisi paperilehteä: saman näköisenä, sivua kääntäen ja kiinnostaviin artikkeleihin keskittyen.

Ilta-Sanomien kaikki julkaisut – päivän lehti, viikoittaiset TV-lehti ja Urheilulehti sekä erikoislehdet kuten vastikään ilmestynyt Turvalliset eläkepäivät – ovat luettavissa samalla IS Digilehdet -tilauksella. Tuoreimpien numeroiden lisäksi lukuoikeus koskee myös aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä.

Digilehdet ovat luettavissa tietokoneella, tableteilla sekä älypuhelimilla, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Kuukauden lukuoikeus kaikkiin digilehtiin ja niiden arkistoihin maksaa vain 9,95 € (Applen kaupassa 9,99 €) eli noin 0,33 € päivässä – ei siis paha hinta! Kestotilauksen voit halutessasi katkaista koska vaan.

Näin tilaat ja luet IS Digilehdet:

1. Mene sivulle www.is.fi/lehti ja tutustu digilehtien valikoimaan.

2. Klikkaa kiinnostavan näköislehden kantta, jolloin sinulle tarjotaan tilausmahdollisuutta, laitteestasi riippuen joko Sanoma-tiliin liitettynä Sanoman palvelussa tai iOS-laitteella Applen kaupassa.

3. Seuraa huolellisesti ruudulla näytettäviä tilausohjeita. Kun tilaus on tehty, pääset heti lukemaan kaikkia näköislehtiä.

4. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä IS:n asiakaspalveluun, puh. 0203-31001 (ma-pe 9-16 8,4 snt/min), sähköposti IS.asiakaspalvelu@iltasanomat.fi