Poliisi pyytää havaintoja epäillystä ryöstöstä Iisalmessa – ”Miestä pahoin­pideltiin lyömällä ja potkimalla pään alueelle” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi pyytää havaintoja epäillystä ryöstöstä Iisalmessa – ”Miestä pahoin­pideltiin lyömällä ja potkimalla pään alueelle”

Poliisi etsii kahta epäiltyä Iisalmen Kirkkopuiston lähistöllä tapahtuneesta ryöstöstä.

7.3.2020 14:34

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Iisalmessa Pohjois-Savossa tapahtuneesta ryöstöstä.

– Kolmekymppinen paikkakuntalainen mies ryöstettiin perjantaina 6.3.2020 aamuyöllä noin kello 3.00. Hän oli poistunut Pohjolankadulla sijaitsevasta ravintolasta yksin ja oli jalkaisin liikkeellä, rikosylikonstaapeli Janne Koskimaa kertoo Ilta-Sanomille.

Miestä pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla pään alueelle. Hän sai lääkärin tutkimuksia vaativia vammoja. Pahoinpitelemisen yhteydessä mieheltä anastettiin omaisuutta, joka on edelleen kateissa.

– Tekijöitä on ollut todennäköisesti kaksi. Teot ovat tapahtuneet mies ilmeisesti Kirkkopuiston tienoilla, Iisalmen keskustassa. Juttua tutkitaan rikosnimikkeellä ryöstö. Poliisi pyytää tapahtumaan liittyviä silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä, Koskimaa sanoo.

Havainnot ja vihjeet voi soittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295415 232 tai kirjoittaa vihjesähköpostiin: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?