Autolla tansseista lähtenyt mies löytyi selältään ojasta Säkylässä – epäillään useista rikoksista - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Autolla tansseista lähtenyt mies löytyi selältään ojasta Säkylässä – epäillään useista rikoksista

Julkaistu: 19.2. 14:54

Ojasta löytynyt mies oli kunnossa, jollei humalatilaa oteta huomioon.

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo tanssireissulta Harjavallasta palaamassa olleen, vuonna 1952 syntynyt mies, päätyi ojaan tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä kun hän oli lähtemässä Ristolan huoltoaseman pihalta Säkylässä.

Tapahtumapaikan ennen kello yhtä yöllä sivuuttanut silminnäkijä oli havainnut ojassa selällään makaavan miehen ja lähistöllä käynnissä olleen pakettiauton. Hän teki tapauksesta ilmoituksen hätäkeskukseen.

Paikalle kiirehtinyt poliisipartio totesi maassa maanneen auton omistajan olevan kunnossa, joskin tukevassa humalassa. Pakettiauto oli juuttunut pehmeään penkereeseen.

Poliisi epäilee tansseista autolla lähteneen kuljettajan syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pakettiauton tavaratilasta löytyi haulikko ja patruunoita. Huolimattoman ja lainvastaisen aseen kuljettamisen vuoksi miestä epäillään myös ampuma-aserikkomuksesta. Ampumatarvikkeet poliisi takavarikoi tapahtumapaikalta.