Helikopteri etsi kolaripaikalta kadonnutta Keravalla – kolme ihmistä loukkaantui vakavasti - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Helikopteri etsi kolaripaikalta kadonnutta Keravalla – kolme ihmistä loukkaantui vakavasti

Onnettomuus sattui Huhtimontiellä Keravalla.

Julkaistu: 18.2. 2:03, Päivitetty 18.2. 9:14

Helikopteri etsi onnettomuuspaikalta kadonnutta miestä tiistain vastaisena yönä Keravalla. Etsintäoperaatio kesti kolme tuntia.

Keravalla sattui hieman ennen puolta yötä kahden auton onnettomuus. Pelastuslaitoksen mukaan kyse on kylkikolarista. Onnettomuus sattui Huhtimontiellä ja siinä oli osallisina pakettiauto sekä henkilöauto.

Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja pakettiauto.

Turmapaikalta vietiin kolme henkilöä ambulanssilla sairaalaan.

Pelastuslaitokselta kerrotaan STT:lle, että henkilöt ovat loukkaantuneet vakavasti ja yhden vammat ovat erittäin vakavia.

Yhteensä osallisia onnettomuudessa oli neljä, mutta yksi katosi turmapaikalta.

Helsingin poliisin johtokeskuksesta kerrottiin IS:lle, että nuori mies oli lähtenyt karkuun. Viimeinen havainto hänestä oli, kun hän oli suunnannut läheiseen metsään.

Paikalle saapui myös Rajavartiolaitoksen helikopteri auttamaan etsinnöissä. Poliisi etsi kadonnutta maastosta myös poliisikoiran avulla. Itä-Uudenmaan poliisi kertoi Twitterissä, että kadonnut mies oli 17-vuotias.

Hieman ennen kolmea aamuyöllä poliisi twiittasi, että kadonnut henkilö on löytynyt sivullisen toimesta.

Molempien onnettomuusautojen kyydissä oli kaksi ihmistä. Henkilöauto oli ollut pysähdyksissä levikkeellä ja lähti tekemään U-käännöstä, kun takaa tullut pakettiauto ajoi henkilöauton kylkeen.

Huhtimontie sijaitsee Keravan vankilan kohdalla Vanhan Lahdentien ja Lahden moottoritien välissä olevalla teollisuusalueella.