Vauvauutisen kertoneiden Antti Kaikkosen ja Jannika Rannan some täyttyi onnitteluista yli puoluerajojen – ”Lapsi on suuri lahja” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Vauvauutisen kertoneiden Antti Kaikkosen ja Jannika Rannan some täyttyi onnitteluista yli puoluerajojen – ”Lapsi on suuri lahja”

Antti Kaikkonen ja Jannika Ranta Säätytalolla puolustusministerin vastaanotolla.

Julkaistu: 17.2. 13:03

Vauvauutisen kertoneille Antti Kaikkoselle ja Jannika Rannalle tulvii onnitteluja sekä poliitikkotovereilta että viihdemaailman puolelta.

Puolustusministeri Antti Kaikkosen ja hänen kihlattunsa Jannika Rannan vauvauutinen on kerännyt Facebookissa satoja onnitteluja. Onnittelunsa ovat jättäneet poliitikkotoverit yli puoluerajojen ja moni muista yhteyksistä tuttu nimi.

– Tämä on niin valtavan onnellista. Iloitsen puolestanne, ystävät! parhaillaan perhevapaalla oleva keskustaministeri Annika Saarikko kirjoittaa.

– Paljon onnea. Lapsi on suurin lahja! Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sanoo.

– Koko valiokunta ryhdistäytyy onnittelemaan! kirjoittaa kansanedustaja Ilkka Kanerva.

Kaikkonen (kesk) kertoi ilouutisen viikonloppuna Facebookissa. Lapsen laskettu aika on loppukesästä.

– Elämme jännittäviä, mutta onnellisia aikoja. Toivomme kovasti, että kaikki menee hyvin, ja saamme loppukesästä pienen vauvan. Eli kyllä, tämä hyvin iso, tärkeä ja toivottu asia on totta. Eikä tätä oikein osaa edes sanoin kuvailla, Kaikkonen kirjoitti päivityksessään.

Onnitteluja oli maanantaiaamuun mennessä kertynyt sadoittain ja tykkäyksiä tuhansittain.

Poliitikoista onnentoivotuksensa olivat jättäneet muun muassa ministerit Maria Ohisalo, Sirpa Paatero ja Tytti Tuppurainen sekä kansanedustajat Inka Hopsu, Sanni Grahn-Laasonen ja Hussein al-Taee.

Uutinen on koskettanut myös monia Kaikkosen ja Rannan muista yhteyksistä tuntevia.

– Jos joillekin niin teille, aivan ihana uutinen! Olen valtavan onnellinen teidän puolesta! juontaja Vappu Pimiä kirjoittaa sydänemojien kera.

– Tsemppiä koko tiimille! toivottaa puolestaan mediapersoona Wallu Valpio.

Pari edusti yhdessä ensimmäistä yhdessä Säätytalolla Puolusministerin vastaanotolla uutena vuotena.

Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Katri Kulmuni ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen lausuivat onnittelunsa jo sunnuntaina.

– Olen sydämeni pohjasta iloinen Antin ja Jannikan puolesta! Tämä on ihana uutinen. Vähän arvelinkin tällaista viikko sitten, kun heidät tapasin. Toivotan tuleville vanhemmille kaikkea hyvää odotukseen, Kulmuni sanoi IS:lle.

 – Olen sydämellisesti onnellinen ja iloinen uutisesta, Kurvinen taas sanoi.