Luksusmaasturi ilmiliekeissä kolmostiellä – Kaitsun 14-vuotias poika teki karun havainnon ohikulkeneen auton pelkääjän paikalta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Luksusmaasturi ilmi­liekeissä kolmos­tiellä – Kaitsun 14-vuotias poika teki karun havainnon ohi­kulkeneen auton pelkääjän paikalta

Palon voimakkuudesta huolimatta henkilövahinkoja ei syntynyt.

17.1.2020 20:49

Hämeenlinnanväylällä Klaukkalan kohdalla nähtiin raju tulipalo perjantaina alkuillasta, kun uudehko Range Rover -maasturi paloi voimalla tien reunassa.

IS:n lukija tallensi rajun palon videolle.

– Auton keula oli ilmiliekeissä. Pelkääjän paikalla istunut 14-vuotias poikani tunsi palon lämmön sivulasin läpi. Tuntui kuin olisi ollut avotulen vieressä, nurmijärveläinen Kaitsu kertoo poikansa karusta havainnosta.

Kaitsun mukaan muutama autoilija oli pysähtynyt ohjaamaan liikennettä. Autossa ei häneen mukaansa ollut ketään sisällä, kun hän ajoi ohi tapahtumapaikalta.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta vahvistetaan autopalo. Pelastuslaitoksen mukaan maasturi oli lähtenyt palamaan moottoritilasta ajon aikana.

– Kanssa-autoilijat olivat huomanneet palon ja ajaneet vierelle ja töötänneet. Autossa olijat olivat vasta tässä vaiheessa huomanneet autonsa olevan tulessa. He ajoivat auton sivuun, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Palo oli sen verran raju, että auto meni lunastuskuntoon.

Tapahtumahetkellä maasturin kyydissä oli perhe. Pysähdyttyään he ehtivät vielä kerätä omaisuutensa pois autosta. Palo oli sen verran raju, että auto meni lunastuskuntoon. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

– Palo on nyt sammutettu, ja hinausauto kävi hakemassa sen pois.

Range Roverit tunnetaan luksusmaastureista, joissa uutena ostettujen mallien lähtöhinnat pyörivät 80 tuhannessa eurossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?