Kuopiossa tutkitaan epätavallista autovarkautta – Ilmaan tunkatun BMW:n katalysaattorit sahattiin irti - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kuopiossa tutkitaan epätavallista autovarkautta – Ilmaan tunkatun BMW:n katalysaattorit sahattiin irti

Poliisi tutkii Kuopion epätavallista autovarkautta.

Poliisi tutkii Kuopion epätavallista autovarkautta.

Julkaistu: 12.1. 17:23

Poliisi arvelee, että jollakulla oli laittoman kova tarve varaosille.

Kuopion poliisi kertoo saaneensa hätäkeskukselta lauantai-iltapäivänä hieman harvinaisemman tehtävän Kuopion Särkiniemeen Lohkaretielle.

Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio totesi, että asianomistajan parikymmentä vuotta vanha BMW -merkkinen auto oli tapahtumapaikalla tehtyjen havaintojen perusteella tunkattu ilmaan ja autosta oli anastettu molempien pakoputkien katalysaattorit sahaamalla.

Poliisi tutkii tapausta varkautena. Rikosylikonstaapeli Janne Koskimaa kertoo, että vastaavaa ei ole tapahtunut tuoreeltaan.

– Ei tämä minusta nykypäivän rikollisuutta edusta, ainakaan täällä. Etenkin, kun auto oli vanhempi. Jollakin on varmasti ollut joku suunnitelma tästä, Koskimaa sanoo.

– Pitkän aikaa sitten anastettiin turvatyynyjä. Nämäkin menevät varmasti jollekin käyttöön, enkä usko, että kyse on ilkivallasta.

Mahdolliset havainnot tapauksesta pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjepuhelimeen: p. 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Tuoreimmat osastosta