Huoltomies ihmetteli vikaa vesi­liittymissä ja lähti selvittämään asiaa – kellarista paljastui jättiyllätys - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Huoltomies ihmetteli vikaa vesi­liittymissä ja lähti selvittämään asiaa – kellarista paljastui jättiyllätys

Julkaistu: 12.1. 12:21

Poliisia tarvittiin paikalle.

Viikonloput on hyvä pyhittää lepäämiselle. Noin 35-vuotias murtomies otti tämän neuvon kirjaimellisesti – vieläpä kesken keikan lauantaina Lappeenrannassa.

Etelä-Karjalan poliisi tiedottaa, että lauantaina iltapäivällä kiinteistöpäivystäjä oli havainnut vian rakennusten vesiliittymissä ja lähtenyt selvittämään asiaa paikan päälle. Huoltomiestä odotti Lauritsalan vanhan terveyskeskuksen kellaritiloissa todellinen yllätys, kun hän löysi sieltä nukahtaneen murtomiehen.

Poliisi saapui paikalle ja totesi, että hämäräpuuhissaan uuvahtanut mies oli ehtinyt kerätä katkomiaan kupariputkia viereensä ennen unen tuloa. Mies oli käyttänyt akkukäyttöistä katkaisulaikkaa ja muita työkaluja. Poliisille hän kertoi, että toimet jäivät kesken, kun katkaisulaikan terä katkesi.

Huoltomiehen valppaus saattoi pelastaa kiinteistöt isolta remontilta. Mikäli vikaa ei olisi todettu, olisivat vahingot voineet poliisin mukaan olla huomattavat.

Uninen murtomies on poliisin vanha tuttu. Hänet vietiin Lappeenrannan poliisiasemalle varkauden yrityksestä epäiltynä.

Tuoreimmat osastosta