Katri Kulmuni kommentoi Facebookissa Viron sisäministerin kohupuheita – julkaisi itsestään kuvan nuoruusvuosien työpaikassa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Katri Kulmuni julkaisi jouluisen kuvan nuoruusvuosien työpaikastaan – piikki Viron sisäministerin suuntaan

Kuvituskuva
Julkaistu: 22.12.2019 16:10

Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Katri Kulmuni kertoo Facebookissa alkuaikojen työhistoriastaan, kun hän oli töissä niin Joulupukin Pääpostissa kuin Hesburgerissa ja lasten- ja nuortenjärjestö 4H:ssa.

Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Katri Kulmuni sivaltaa Facebookissa Viron sisäministeri Mart Helmen kohupuheita. Helme tölvi viime viikolla pääministeri Sanna Marinia (sd) nimittelemällä tätä ”myyjätyttöseksi”.

Kulmuni valottaa omaa työhistoriaansa Facebookissa kuvalla, jossa hän esiintyy postitonttuna Joulupukin Pääpostissa Napapiirillä.

– Törmäsin tähän kuvaan sattumalta nyt joulun alla. Postitonttuna näki, millainen mahdollisuus matkailu on Lapille ja koko Suomelle, Kulmuni kirjoittaa.

Helme viittasi puheillaan venäläisen vallankumousjohtaja Vladimir Lenin sanoihin, että kuka tahansa keittiöpiika voi nousta ministeriksi. Marin on kuitenkin koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja ollut politiikassa mukana 20-vuotiaasta asti.

Kulmuni puolestaan on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän kertoo Facebookissa työskennelleensä alkuaikoina Joulupukin Pääpostin lisäksi muun muassa Hesburgerissa ja lasten- ja nuortenjärjestö 4H:ssa.

– Kaikki työ on arvokasta. Vain työtä tekemällä Suomi nousee! Ollaan ylpeitä suomalaisesta työstä ja tehdään sitä edistäviä päätöksiä! Kulmuni kirjoittaa Facebook-päivityksen lopussa.

Tuoreimmat osastosta