Opiskelijaryhmälle porttikielto Tropiclandiaan – IL: perheenäiti järkyttyi seksistä altaassa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Opiskelijaryhmälle porttikielto Tropiclandiaan – IL: perheenäiti järkyttyi seksistä altaassa

Epäasiallisesti käyttäytynyt opiskelijaryhmä sai porttikiellon Tropiclandiaan.

Epäasiallisesti käyttäytynyt opiskelijaryhmä sai porttikiellon Tropiclandiaan.

Julkaistu: 5.12.2019 21:16

Opiskelijaryhmän käytös herätti huomiota sunnuntaina Vaasan Tropiclandiassa. Vesipuisto on ollut opiskelijoihin yhteydessä ja he ovat saaneet puistoon porttikiellon.

9-vuotiaan tyttärensä kanssa Vaasan Tropiclandiassa sunnuntaina käynyt perheenäiti kertoo Iltalehdelle järkyttyneensä opiskelijaryhmän käytöksestä vesipuistossa.

– Nuoret juhlivat tuoppien kanssa altaassa ja pariskunnat kiehnäsivät siellä. Näin kolmen parin harrastavan seksiä altaassa ja yhden pariskunnan porealtaassa. Tyttökin sanoi, että äiti näetkö mitä nuo tekevät, perheenäiti kuvailee Iltalehdelle.

Perheenäiti oli myös nähnyt, kuinka uinninvalvoja oli käynyt hakemassa altaaseen sammuneen nuoren pois vedestä. Kun perheenäiti oli lähtenyt allasosastolta, suihkuosastolla vastaan oli tullut yksi nuori kontaten ja toinen oksentaen.

Tropiclandia-vesipuiston johtaja Tuomas Luukkonen vahvistaa Ilta-Sanomille olleensa yhteydessä kyseiseen opiskelijaryhmään.

– Asia on heidän kanssaan käyty läpi. Heille on annettu porttikielto. Osalla käytös ei ollut asiallista. Osalla se meni yli ja siihen puututtiin valvojien toimesta, Luukkonen sanoo.

– Heihin on oltu yhteydessä ja se on tehty, mikä on tehtävissä.

Luukkosen mukaan vesipuistossa humalassa riehuneet opiskelijat ovat parikymppisiä nuoria. Tapahtumien johdosta asiakaspalautetta ei ole tullut paljoa.

– Kyseinen ilta oli muuten hyvin rauhallinen. Kyseessä on yhden perheenäidin yhteydenotto Iltalehteen.

Tuoreimmat osastosta